Cydia 1.1.2 disponibila pentru download

In aceasta seara saurik a lansat versiunea 1.1.2 a Cydia care din cate se pare contine doar cateva bug fix-uri si rezolvari ale altor probleme de functionalitate ale aplicatiei. Versiunea 1.1.2 reprezinta un update minor deci nu va asteptati la schimbari majore in ceea ce priveste functionalitatea aplicatiei. Pentru unii versiunea 1.1.2 ar trebui sa fie disponibila pentru download deja, pentru altii va fi probabil disponibila in curand insa o puteti instala si voi manual folosind fie iFile fie MobileTerminal, orice este mai simplu pentru voi.

Versiunea 1.1.2 a Cydia o puteti descarca de aici, instalarea cu iFile se face prin copierea fisierului .deb in terminalul vostru folosind ifunbox/iPhone Explorer si deschiderea sa cu iFile.

UPDATE: saurik ne recomanda sa nu instalam inca aceasta versiune a Cydia deoarece este instabila si nu este destinata publicului larg.

15 COMENTARII

  1. Cine poate sa îmi spună si mie va rog dak se poate instala cydia pe o placa Apple generatia 4 ??? Si dak se poate cum se procedeaza??? Va roggg