Apple ar putea lansa iOS 4.3.4 inaintea jailbreakme.com 3.0

Dupa cum stiti deja, astazi a ajuns pe internet o versiune beta a jailbreakme.com 3.0, prima solutie de jailbreak pentru iPad 2. In aceasta versiune beta era disponibil exploit-ul folosit de catre comex pentru a face userland untethered jailbreak pentru toate dispozitivele cu iOS 4.2.1 – 4.3.3. i0n1c sustine ca Apple a intrat deja in posesia exploit-ului folosit pentru a face acest jailbreak iar iOS 4.3.4 va fi lansat in cel mai scurt timp pentru a acoperi vulnerabilitatea. El sustine ca Apple va lansa iOS 4.3.4 chiar inaintea jailbreakme.com 3.0 insa cred ca aici el forteaza putin “nota” avand in vedere ca ne aflam in weekend.

iOS 5 va fi disponibil peste abia 2 luni deci este destul de posibil ca Apple sa lanseze iOS 4.3.4 pana atunci pentru a acoperi vulnerabilitatea folosita de jailbreakme.com 3.0 insa nu cred ca noua versiune a iOS va fi disponibila inaintea solutiei de jailbreak. Pana una alta va recomand sa fiti precauti si sa fiti foarte atenti la ce faceti prin iTunes pentru a nu va trezi ca iOS 4.3.4 este disponibil si faceti restore fara sa stiti.

Se pare ca acum comex se va grabi sa scoata noua solutie de jailbreak, ramane de vazut cat anume va dura pana o va termina.

UPDATE: Va recomand sa cititi acest articol in care am explicat tot ce trebuie sa stiti.

Thanks to Calin.

16 COMENTARII

  1. Tweet-ul ala nu are nici o legatura cu vreo posibila amanare a lansarii. comex e suparat ca i-au spart site-ul si acum e obligat sa lanseze mai repede solutia pentru ca lumea a vazut-o, stie ca exista si o vrea mai repede.

  2. Eu din cate am inteles, nu e nici un site spart, cel care a scurs informatia, ca sa zic asa e un betatester de incredere al lui, MultiMediaWill… Oricum… Ar fi si cazul sa-i dea drumul… Parerea mea…

  3. Cât de disperat trebuie sa fi sa te apuci de chestii de genul asta pentru jailbreak. Adică serios e un fel “misto” de a zice “Mă &@$>~ pe munca ta”

  4. E cam aiurea daca deja blocheaza de la 4.3.4 apple. Asta inseamna ca in 5 deja va fi inutila descoperirea lui si cine stie cat va mai dura un jailbreak pe iPad 2.

  5. LOL la atenționarea din articol “fiti foarte atenti la ce faceti prin iTunes pentru a nu va trezi ca iOS 4.3.4 este disponibil si faceti jailbreak fara sa stiti”! Adică putem să facem JB accidental? Chiar din iTunes? Fără alt soft de JB? Priceless! 😀

  6. Cum ma sa ai spart site-ul de jailbreak ma? mare idiotr e comexu asta… praf! pilaf! marele hackar! sa te sparga la nara altii… mai da-o in putza mea de treaba! pwhuuhahahah