Video: Ryan Petrich face o noua versiune a Swype pentru iOS, CEO-ul Swype reactioneaza

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s3XS8aGqh-Q[/youtube]

Ieri v-am prezentat primul tweak care emuleaza functionalitatea Swype pe iOS. Acel tweak a fost lansat de un dezvoltator american care nu este afiliat companiei Swype si care a facut totul din proprie initiativa. Din pacate acel tweak nu functioneaza chiar atat de grozav insa Ryan Petrich lucreaza la o alternativa care pare sa aduca o buna parte din functionalitatea Swype. Puteti observa ca tweak-ul lui Ryan Petrich afiseaza acea dunga atunci cand facem trecerea de la o tasta la alta dar observam si ca apasarea indelungata a uneit aste nu aduce in prim-plan optiunile pentru alegerea literelor. Formula propusa de Ryan Petrich pare a fi mai buna insa este deocamdata in versiune beta si indisponibila pentru download.

CEO-ul Swype a vazut tweak-ul lansat ieri si sustine ca desi acel tweak se foloseste de brandul Swype, persoana care l-a dezvoltat nu este afiliata companiei. El sustine ca Swype va ajunge pe iOS numai daca Apple va oferi public API-urile pentru tastatura  dar pana atunci compania nu va lansa vreo aplicatie Swype in App Store. O aplicatie Swype pentru iOS exista insa ea nu este publica deoarece sistemul swype nu functioneaza decat in interiorul acelei aplicatii.

I don’t know but it appears he wrote some of his own code to emulate a Swype-like experience and is using our brand,” he said.  ”I don’t know if this is a ‘hacked’ version of Swype or not….I’m thinking not. The interest shown in Swype for iOS is great to see,” said McSherry. “We’ve been preloaded on over 50 million Android devices in last 18 months. We believe it will continue to grow in relevance for all platforms.