Video: Afterlife: Ground Zero – un joc foarte interesant dezvoltat folosind Unreal Engine 3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pAUseUg7qd4[/youtube]

Ce Shadowgun, ce Epoch, avem acum Afterlife: Ground Zero,  shooter foarte interesat construit folosind motorul grafic Unreal Engine 3. Afterlife este construit de dezvoltatorii jocului Dungeon Defenders si deocamdata se afla in stadiile incipiente ale dezvoltarii insa tech demo-ul de mai sus a fost publicat pe internet pentru a demonstra cat de bine ruleaza jocul pe iPad 2. Din punct de vedere grafic arata extrem de bine, mai bine chiar si decat jocul Epoch prezentat dimineata, cel putin din punctul meu de vedere.

Despre gameplay nu se stie nimic deocamdata, nici despre o posibila data de lansare dar presupun ca in urmatoarele luni vom afla mai multe detalii despre acest Afterlife: Ground Zero.

5 COMENTARII

  1. Toate jocurile se desfasoara intr-un mediu apocaliptic. Parca le-ar face pe fuga nu altceva. Ele arata bine,nu zic nu. Dar daca aia e toata harta…,ma refer acum la Infinity Blade care are o grafica foarte buna dar dupa cateva zile devine foarte foarte plictisitor. Cred ca ar trebui dezvoltatorii sa insiste si pe partea de gameplay,nu numai sa deseneze doua cladiri prabusite din viitor si atat. Prea putine harti au cam toate jocurile,misiunile se repeta…poate pe viitor aceste lucruri se vor schimba.

  2. Vorbim totusi de terminale mobile, cat crezi tu ca ar ocupa un joc in care avem multe harti cu grafica de rezolutie mare? Deja depasim cele cateva sute de MB si ajungem la jocuri de 1 GB sau mai mult.

  3. Daca ai iphone de 32 Gb poti sa iti instalezi si un joc de 3 Gb.Chiar si pe unu de 16GB.Il tii o luna doua si il stergi,dar macar isi face treaba.
    dar asa e,pana la urma vb de telefoane. Daca vrei jocuri cu multe harti iti iei un pc bun,o consola.

  4. iphone are procesor si cip grafic peste psp si nu mai zic de memorie ca este peste psp care are vreo 60 mb. Daca nu ai un card de 8gb nu ai ce face cu psp-ul. Si totusi jocurile nu ocupa cine stie ce mult pe psp. De la 200 mb in sus ajungand la 1,7 gb gta deci totusi se poate face jocuri foarte complexe ca iphone-ul suporta sau macar portate cele de pe psp

  5. @BO6DAN i4 este mult peste psp dar vezi ca la benchmark 3GS-ul avea fps mai bun… din cauza rezolutiei. i4 960×640 vs psp 480×272…