Apple modifica regulametul App Store Taiwan, permite returnarea aplicatiilor in 7 zile

Acum cateva saptamani v-am spus ca Apple a fost obligata de catre guvernul din Taiwan sa ofere celor care cumpara aplicatii din App Store posibilitatea de a cere banii pe aplicatii in maxim 7 zile de la achizitie. Apple s-a conformat, a anuntat ca va face aceasta modificare si iata ca ieri in termenii si conditiile pentru App Store Taiwan a fost specificat faptul ca orice aplicatie cumparata poate fi returnata in maxim 7 zile de la achizitie. Apple nu cere utilizatorilor decat sa stearga toate copiile respectivei aplicatii din calculator fara a stabili conditii in plus pentru returnarea banilor.

You may cancel your purchase within seven (7) days from the date of delivery and iTunes will reimburse you for the amount paid, provided you inform iTunes that you have deleted all copies of the product. Upon cancellation you will no longer be licensed to use the product. This right cannot be waived.

Situatia este inedita pentru Apple care nu are asemenea reguli pentru nici un alt App Store de pe glob insa ofera banii inapoi clientilor care au cumparat aplicatia din greseala ori nu o pot folosi pentru ca nu functioneaza corespunzator. Deocamdata nici un alt stat nu si-a aratat interesul de a forta Apple sa isi schimbe regulile si conditiile privind returnarea banilor pentru aplicatiile cumparate si daca nimeni nu o va face atunci nici Apple nu le va schimba de buna voi.

Voi ati dori sa aveti posibilitatea de a cere banii inapoi pe o aplicatie cumparata? Vorbim desigur despre o cerere care trebuie acceptata de catre Apple alta conditie in afara de cea prin care vi se cere sa stergeti aplicatia din calculator.