iOS 4.3.4 blocheaza untethered jailbreak exploit-ul folosit de i0n1c

Aseara Apple a lansat iOS 4.3.4 pentru a bloca exploit-ul folosit de catre comex pentru a face solutia de jailbreak de pe jailbreakme.com 3.0. Pe langa exploit-ul lui comex ar fi fost blocat si exploit-ul folosit de i0n1c pentru a face jailbreak pe iOS 4.3.1 – 4.3.3 deci  s-ar putea sa nu mai avem optiunea de a face jailbreak untethered ci doar tethered pe iOS 4.3.4. Jailbreak-ul tethered presupune refacerea jailbreak-ului dupa fiecare repornire a terminalului deci trebuie sa aveti un calculator langa voi daca resetati dispozitivul altfel acesta nu va mai porni.

As I predicted 10 days ago, Apple released iOS v4.3.4 today. This does nothing except patch the jailbreakme.com jailbreak from comex and, in the process, patch i0nic’s exploit making it so we cannot jailbreak 4.3.4 untethered.

Probabil multa lume se astepta la acest lucru, informatia a fost publicata de catre BigBoss pe blogul sau dar si intr-un avertisment disponibil in Cydia deci nu se stie cat de adevarata este iar i0n1c nu a anuntat nimic pe contul sau de pe Twitter. redsn0w nu functioneaza deocamdata cu iOS 4.3.4 insa PwnageTool merge dar trebuie modificata cu anumite bundle-uri pe care eu deocamdata nu vi le recomand. In concluzie, adio untethered jailbreak pentru iOS 4.

UPDATE: i0n1c confirma faptul ca exploit-ul sau a fost blocat.