iDevice.ro Video: Puffin – afiseaza continut flash pe orice site pe iPhone si iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mS402ULn-vk[/youtube]

Multi posesori de iDevice-uri ar dori sa aiba posibilitatea de a vizualiza continut flash pe propriile terminale. Desigur ca Apple nu permite acest lucru insa browsere precum Skyfire sau Puffin rezolva problema dar numai partial. Skyfire ne permite sa vizualizam clipuri video de pe aproape orice site-uri insa in ceea ce priveste afisarea continutului flash nu se descurca extraordinar de bine. Puffin pe de alta parte afiseaza continut flash pe orice site si in plus ne permite sa vizualizam clipuri video in flash player ori intr-un player optimizat pentru iDevice-urile noastre.

Puffin este, din cate stiu eu, singurul browser care afiseaza continut flash pe iDevices si este singurul care ne permite sa vizualizam clipurile video in playere flash. Din pacate optiunea de a vedea flash nu inseamna automat ca experienta de navigare pe web sau de vizualizare a unui film va fi chiar atat de grozava. Puffin afiseaza continutul, ruleaza filmele insa daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca deocamdata browserul este departe de a fi intr-adevar utilizabil. Browserul Puffin se conecteaza la serverele companiei dezvoltatoare pentru a livra continutul flash si cu putina optimizare sunt sigur ca in viitor vom putea vedea fara probleme pe iDevices continut flash de pe orice site iar experienta de navigare in pagina sau de vizualizare a unui film va fi cat se poate de buna.

Partea cea mai buna la acest browser sta in faptul ca el costa doar 0.79€, un pret multumita caruia eu va recomand sa cumparati aplicatia.

 

Pretul initial:
Numele:
Puffin Web Browser

 

0.79

s 

 





Developer: CloudMosa, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


 

Descriere: Puffin Web Browser is a fast browser to view the full version of websites and enjoy millions of videos on your iPad, iPhone and iPod touch.

** #1 paid app for iPad in Japan**
** #1 paid Utility app for iP…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 16.5 Mb