Iata o comparatie detaliata intre noile si vechie serii MacBook Air si Mac Mini

Ieri Apple a lansat oficial noi serii MacBook Air si Mac Mini in App Store, ambele fiind dotate cu procesoare construite pe platforma Sandy Bridge si compatibile cu tehnologia Thunderbolt. Preturile au ramas aceleasi desigur(in cazul MacBook Air) si am aflat ca noile MacBook Air-uri sunt mai puternice decat vechile serii MacBook Pro din 2010 deci un update este fara indoiala recomandabil avand in vedere pretul noilor modele. Mai jos aveti cateva tabele in care sunt comparate configuratiile hardware ale vechilor si noilor modele MacBook Air si Mac Mini, sper sa va fie de folos in achizitionarea unuia. Daca va intereseaza sa achizitionati un MacBook Air sau Mac Mini la pret mai mic decat in magazinele romanesti atunci astept de la voi un mail pe zaone@idevice.ro cu modelul care va intereseaza.

7 COMENTARII

  1. Cum adica la aceeleasi preturi? Mac mini s-a ieftinit. Era 700 si acum e 579.
    Nimeni nu mai poate spune ca nu isi poate cumpara un mac, din moment ce modeul mini e mai ieftin decat i4.

  2. Sunt destul de sigur ca ai niste periferice de la pc-ul vechi prin casa.Da…ca nu mai are aceelasi efect…biine.Dar asta e o alta poveste.

  3. Exact, fara Apple keyboard si un magic mouse nu poti utiliza OS X Lion la potentialul sau maxim. Daca adaugam astea si un monitor la comanda atunci ajungem pe la 1000$ corect?

  4. @ mircea Pe langa produs , mai platesti si vama (TVA-ul produsului) deci nu prea iesi rezonabil.
    Decat sa te duci tu , si sa te intorci cu el catalogandu-l ca fiind bun personal , si numai platesti nimic.

  5. V-ati gandit vreodata si la partea de soft cu care orice Mac vine instalat ? Cand deschizi un mac poti edita poze, filme samd. Daca iti iei un pc si dupa te apuci de cumparat soft-uri si antivirusi la cati bani te duce? Calculeaza toate cheltuielile nu doar c iti convine. Per total iesi mooolt mai bine cu un mac decat un Pc. Si pe langa asta e vorba de toata experienta cu cu un calculator. Am Mac de vreo 5 ani…de atunci pc-urile au murit pentru mine 😀