Vei achizitiona un MacBook Air sau Mac Mini lansat in 2011?

Saptamana aceasta Apple a lansat cateva modele noi ale MacBook Air si Mac Mini iar testele sintetice facute pana acum releva cat de puternice sunt noile produse. Cel mai scump MacBook Air de 13 inch este mai puternic decat orice MacBook Pro standard din 2010 iar modelul cel mai scump al Mac Mini din 2011 este de 2 ori mai puternic decat cel mai scump model Mac Mini lansat in 2010. Procesoarele Sandy Bridge implementate de catre Apple in noile produse au adus un spor de performanta enorm care probabil ar convinge multi utilizatori sa renunte la vechiul produs in favoarea unuia nou.

Desigur ca performantele hardware sunt acompaniate si de un sistem de operare pe masura asa ca la achizitia oricarui Mac nou veti avea gratuit si Mac OS X Lion, cel mai avansat sistem de operare lansat de catre Apple. Eu unul sunt aproape convins sa imi achizitionez un Mac Mini de 799$ avand in vedere performantele acestuia insa probabil achizitia o voi face peste vreo luna/doua. Voi ce ati fi interesati sa va achizitionati? Daca va intereseaza sa achizitionati un Mac nou la pret mai mic decat in magazinele romanesti sau magazinele Apple din UE atunci trimiteti un mail la zaone@idevice.ro cu modelul dorit.

[poll id=”60″]

15 COMENTARII

  1. Spui aici ca ,daca dorim sa achizitionam apple la preturi mai mici decat magazinele din UE sau Romania, mi-ai cerut pe macmini, care in Apple USA costa 599 usd, 850 usd ceea ce este mai scump decat magazinele apple din UE, nu inteleg.

  2. Eu o sa am nevoie la anul de un mac. Iar atunci o sa apara noile Macbook Pro-uri care nu o sa mai aiba nici ele superdrive si o sa aiba SSD standard. Oricum eu am nevoie de un MBP de 17.
    Bineinteles ca nu o sa il cumpar din Romania.

  3. @Alex,trebuie sa iei in calcul,drumul,vama si poate alte taxe….nu te obliga nimeni sa iei de unde nu iti convine…:)))…cit despre mine,sint bugetar…asa ca minine sanse…:(((

  4. Cand? Aseara am revizuit preturile, daca ti-am zis inainte atunci da-mi mail si iti spun iar. Celor care m-au intrebat azi le-am spus si pretul din Apple Store UE(euro) ca sa vada diferenta.

  5. zaone ti-ai tras applestore:),ziceai ca nu se castiga deloc din blogul asta,sincer umbla vorba prin vecini ca te-ai imbogatit de pe urma lui,masina,ai plecat din Iasi,etc etc,nu mi-o lua in nume de rau,nu o zic cu invidie…..q7 ceva?

  6. @Filip Radu: +1

    Și eu tot MBP de 17″ pândesc, când vor apărea cele noi care se zvonește că vor veni fără SuperDrive, însă cu Mac OS X pe SSD plus un SATA pentru fișierele personale. Așa că mai am răbdare, abia prin octombrie se actualizează MBP-urile.