Tutorial: Jailbreak iOS 4.3.5 folosind redsn0w 0.9.8 beta 4 pe iPhone, iPad si iPod Touch(Windows, Mac)

In aceasta seara Apple a lansat iOS 4.3.5, un update care nu aduce absolut nimic important pentru posesorii de iDevice-uri. Singurul lucru “rezolvat” de catre Apple in iOS 4.3.5 este o problema cu validarea certificatelor si nimic mai mult. Partea buna este ca baseband-ul pentru iPhone 4 a ramas neschimbat in iOS 4.3.5 deci puteti folosi in continuare cartelele Gevey 3G si desigur ca redsn0w  0.9.8 beta 4 este inca utilizabil. Daca aveti o tableta iPad 2 NU FACETI UPDATE deoarece nu veti mai putea reveni la iOS 4.3.x dupa ce Apple inchide perioada de semnare a certificatelor pentru iOS 4.3.4. Daca ati facut acum din greseala update atunci luati aceasta versiune a TinyUmbrella si daca aveti SHSH pentru iOS 4.3.x atunci faceti downgrade.

redsn0w 0.9.8 beta 4 face jailbreak folosind bootrom exploit-ul din limerain si este compatibil cu :

  • iPhone 3GS;
  • iPhone 4;
  • iPad 1;
  • iPod Touch 3G;
  • iPod Touch 4G.

Pasul 1

Descarcati redsn0w 0.9.8 beta 4 de aici : Windows, Mac OS X.

Descarcati iOS 4.3.4 pentru terminalul vostru de aici.  redsn0w nu recunoaste inca ipsw-ul pentru iOS 4.3.5 deci trebuie folosit in continuare iOS 4.3.4.

Pasul 2

Conectati terminalul la PC. Deschideti redsn0w 0.9.8 beta 4(daca aveti Windows 7 va recomand sa folositi redsn0w in compatibility mode cu Windows XP), apasati butonul Browse,selectati ipsw-ul iOS 4.3.4 si apasati Next. redsn0w va implementa exploit-ul si va trece la pasul urmator.

Pasul 3

Bifati Install Cydia si apasati next.

Pasul 4

Acum trebuie sa introduceti telefonul in DFU MODE. Mai intai inchideti terminalul, apoi apasati Next si redsn0w va va arata cum sa introduceti telefonul in DFU Mode.

  • tineti apast butonul power 3 secunde;
  • fara a da drumul butonului power apasati si pe butonul Home 10 secunde;
  • dupa ce trec cele 10 secunde dati drumul butonului Power si telefonul ar trebui sa fie deja in DFU Mode iar redsn0w va incepe sa implementeze exploit-ul.

Daca totul a functionat si jailbreak-ul a fost implementat atunci ar trebui redsn0w ar trebui sa va afiseze butonul Finish.

Pasul 5

Daca totul decurge bine ar trebui sa aveti un iPhone jailbroken insa din pacate “distractia” nu se opreste aici. Terminalul vostru este jailbroken dar aplicatiile nu functioneaza pe el deoarece aveti un tethered jailbreak. Trebuie sa urmati pasii de mai jos pentru a boota in tethered mode si a putea folosi Cydia, Safari si alte aplicatii.

Pasul 6

Reintroduceti terminalul in DFU Mode urmand instructiunile de la Pasul 4.

Pasul 7

Deschideti redsn0w, selectati iar ipsw-ul pentru iOS 4.3.4, apasati Next si selectati optiunea Just boot tethered now.

Dupa ce terminalul porneste ar trebui sa aveti acces la toate aplicatiile fara nici o problema. Acest pas trebuie repetat de absolut fiecare data cand terminalul se reseteaza pentru ca altfel nu va mai porni absolut deloc. Aceasta solutie de jailbreak este temporara asa ca daca nu doriti sa va bateti capul cu un tethered jailbreak mai puteti astepta.

194 COMENTARII

  1. Sa ne facem intelesi, pentru a face jailbreak la iOS 4.3.5 aveti nevoie de iOS 4.3.4 deoarece redsn0w nu stie de 4.3.5 deocamdata. Sper ca acum a inteles toata lumea.

  2. de fiecare data cand dau instal incoana de cydia e alba,ii dau boot tethered mode si ramane la fel.mai mult unori nu mi se deschide si mi cere sa deschid cu itunnes acolo mi se spune ca trebuie sa dau restore ce pot face acum am 4.3.5 acum 2 seri am dat update din grseala.

  3. dar se modifica cumva basebandul la 4.3.5 ? Sau ramane tot 5.16.02? ca daca se modifica in 5.20.02 ai scris tu in tabel ca nu mai merge unlockul. Vreau sa cumpar un iphone 3gs si persoana zice ca nu se mai poate decoda ca i-a facut update la 4.3.5.

  4. Zaone as avea si eu o intrebare, si m-as bucura foarte mult daca ai putea sa imi raspunzi sau sa ma sfatuiasca cineva si pe mine! Am un iPh 4 care a avut pe el 4.3.3 unlockuit cu Gevey Sim si din greseala am facut update la 4.3.5! Problema acuma e ca dupa ce sa facut update-ul mi-a aparut iconitele iTunes si cablu USB, am incercat sa il pun in DFU mode si sa revin la 4.3.3 da nu vrea de niciun fel. Am cartela Gevey dar nu ma pot folosii de ea pentru ca nu imi apare nimic pe iPh, ma refer sa fac faza cu 112 si etc, dar nu imi apare mai mult decat iconita iTunes si cablu USB.
    Va rog ajutatima si pe mine daca sa mai intamplat la cineva,
    Va multumesc

    PS: telefonul nu este de la orange

  5. o intrebare la care s-a raspuns poate deja dar nu am inteles eu raspunsul:am iphone4 cu 4.3.5 si folosesc gevey sim (
    tel e codat pe vodafone si eu folosesc cosmote) daca ii fac jailbreak ca in tutorial o sa mai functioneze gevey sim-ul ca nu vreau sa fac vreo prostie si sa raman fara semnal.ms mult

  6. @Zaone
    Nu ,nu mi-a dat nicio eroare, a mers totul cum trebuie! Cand am vrut sa repun 4.3.3 pe el atunci mi-a spus ca apple nu mai accepta aceasta verziune si etc!

  7. @zaone
    Am facut si pasul ala,isi face treaba adica jailbreaku fara nici o eroare, dar aceasi chestie! Am facut pasii din tutorialul asta dar degeaba, tot iconita de iTunes si USB imi apare!

  8. Am facut si aia zaone, dar tot degeaba, adica tot cu iconitele de iTunes si USB ramane . . . nu sti ce poate sa aiba?

  9. nu de decodare e vorba e vorba daca ii fac jailbreak ca in tutorial are vreo legatura cu gevey si daca e posibil sa am nesansa sa nu mai pot folosi geveiul dupa jail break ptr ca am citit undeca ca un developer de la apple a spus ca la 435 nu se poate face jailbreak la tel cu gevey sim asta intrebam .Are cineva ver 4.3.5 cu gevey si jailbreak? rasp la intrebare cu nickul meu pls ca sa stiu si eu cui va adresati ms mult(sunt mai dobitoc si nu vreau sa fac vreo prostie)ms ptr intelegere

  10. @Maotsetoung: Deci restore la iOS 4.3.5 si jailbreak urmand cu strictete indicatiile date de mine trebuie sa mearga. Tu trebuie sa intri in iOS 4.3.5 chiar si fara jailbreak. Ai incercat cumva sa pastrezi baseband-ul intact.
    @gigigrasu: Gevey nu are nici o treaba cu jailbreak-ul, e a doua oara cand o spun. Nu stiu ce developer vorbeste degeaba dar probabil nu stie ce spune.

  11. @zaone
    Sa rezolvat, mersi mult de ajutor.
    Multa putere si bafta cu site-ul asta, ca faci mari minuni cu el 🙂
    Mersi inca odata.

  12. Am o MARE PROBLEMAA!!! Am urmat pasii de aici, iar acum mi-a aparut doar marul pe ecran. Nici nu imi mai apare slide-ul propriu-zis. Va rog din Suflet ajutati-ma. Simt ca nu mai rezist. Am zece ore de cand ma chinui sa il scot la capat! !!! !!!!!

  13. La mine nu vrea sa se deschida Cydia, se deschide si se inchide instantaneu, am urmat exact pasi de mai sus. Iph 4 32gb newerloked.

  14. salutare am urmat si u pasii de mai sus sa fac un jailbrake pe un iphone 4 dupa un update la itunes iainte aveam 4.0 si am facut la 4.3.5 deci pornesc redsn0w si sa incarc ios 4.3.4 si nu il vede deloc am windows 7 astept o parere

  15. salut lam pornit ca administrator deci cand deschid sa incarc 4.3.5 ios nu il vede lam dezarhivat cu winrar winzip nimic vede folder dar gol ceva o problema lipsa program sa am..mersii

  16. Salut, am aceeasi pb ca sorin. am descarcat 4.3.4 pt ipad, deschid redsnow, browse dar niciofila *ipsw. Am incercat si pe win 7 si xp. E vb ce ipad 1. Pls help.

  17. Nu imi gaseste reteaua nicicum.. porneste tot merge tot da imi zice la Carrier: “unale to load network list” stie careva vreo solutie?

  18. nu pot nici sa fac downgrade, oare sa fie iphone`ul stricat? idul meu e ovidiutzz daca stie careva o solutie va rog ajutati-ma.Multumesc

  19. ios 4.3.5 , am instalat si ultrasn0w. baseband 04.10.01, acum face downgrade cu tinyumbrella la 4.2.1 sper sa nu`mi dea eroare, am gasit shsh in el, sper sa mearga…

  20. da a mers downgrade pana la urma cu fixrecovery, acum am 4.2.1 am instalat ultrasn0w si tot degeaba, nu am semnal, nici agenda nu apare.. e stricat?

  21. Nu am instalat Ultrasn0w si firmware si baseband sincer nu stiu ce inseamna. Imi e destul de greu sa il repar, ca intr-adevar nici nu ii stiu toate dedesubturile.. Scuze daca va dau batai de cap

  22. salutare tuturor,am si eu mica problema,am mai facut o singura data jailbreak si as vrea sa fac din nou,datorita aplicatiilor si functionarii mai bune a iphone-ului,problema este ca telefonul meu este luat din germania,din reteaua TMobile,are versiune de soft 4.3.5 acum,ultima oara cand am facut jailbreak,totul a fost ok,mai putin la restart,imi cerea activare si cum nu am o cartela de TMobile,degeaba fac jailbreak,ca daca cumva raman fara baterie sau instalez ceva si imi cere restart,cum mai fac sa il pornesc?exista vre-o solutie?va rog,astept un raspuns.

  23. ok,asta am vazut si am citit si pe forum,dar cum rezolv problema de activare?adica am incercat,exista doua variante,ori sa fac rost de o cartela de TMobile,ori sa fac jailbreak din nou..sau cel putin astea sunt variantele pe care le cunosc eu,daca exista si alta modalitate..as fi recunoscator.

  24. am urmat toti pasii cu atentie si problema e ca nu pot folosi wi-fi,bluetooth,3g……deci nu am cum sa-i fac unlock…..mentionez ca telefonul a ajuns la mine in recovery mode,nu stiam nici ce iOS are,dar am aflat cu f0recast,aceasta fiind 4.3.5……ce as putea sa-i fac ? multumesc

  25. Salut zaone! Am cumparat un iPhone 4 Neverlocked si a venit cu iOS 4.3. As vrea sa ii fac jailbreak (de preferat untethered), ce variante am? Din cate am inteles nu mai pot face update la 4.3.3 pentru ca nu mai vrea Apple (LOL), si in tinyumbrella imi apare numai cu rosu.
    Imi recomanzi sa fac jb tethered? (din ce am citit e cam aiurea cand se opreste/restarteaza iphone-ul).

  26. Treaba nasoala ce am observat la mine, am Iphone 4 32Gb newelocket, cu IOS 4.3.5 Jailbreack cu pasi de mai sus, daca esti plecat in concediu sau oriunde si nu ai acces la calculator si ramai fara baterie ai puso, nu mai porneste.

  27. nu imi deschide cydia, iar acu incerc sal dawngrez la 4.3.3 pt un nou jailbreak e o panaraama ios 4.3.5 sa nu va puneti niciodata ios 4.3.5 va rog dak mai vreti sa dati jailbrek la idevice-urile voastre.

  28. salut zaone,
    am ip4 cu ios 435 a mers bine pana aseara cand am instalat cateva aplicatii din cydia; cand l-am scos din buzunar era inchis si acum nu mai porneste (doar marul apare pe ecran); am bootat in tethered now cu redsnow dar cand formez 112 si inchid apelul se blocheaza si ramane asa pana afiseaza iar marul. CE E DE FACUT???

  29. pt zaone
    am un ip 4 ce avea ios 4.3.5; a mers bine bana am instalat din cydia cateva aplicatii. dupa o perioada l-am scos din buzunar si am bagat de seama ca era inchis. cand am dat sa-l deschid imi arata icon iTunes si cablu conectare. Ce e de facut in acest caz?
    am incercat sa dau restore cu (ios 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5) dar imi da eroare

  30. merci zaone – a functionat in cele din urma
    inca o intrebare: care a fost cauza resetarii ios; dupa cum am spus dupa ce am instalat ceva aplicatii din cydia atunci s-a inchis

  31. nici eu nu am avut salvat SHSH-ul si tot am reusit sa-i fac Downgrade la 4.3.3.
    Iti trebuie “iREB-r4” urmezi pasi care ii afiseaza, dupa care restore din Itunes cu sn0wbreeze_iphone 4-4.3.3.ipsw, totul a decurs normal, bineinteles cu introducerea adresei in “hosts””

  32. Salut . Am iphone 4 , si am instalat 4.3.5 si mia ramas blocat in recovery mode , si nu mai reusesc nici cum sa il scot din recovery am dat sa pun softu din nou si imi da eroarea 1013 … mentionez ca iphonu e codat … si folosesc gevey pt decodare .

  33. uite bobby:
    1.descarci orice IOS mai mic decat IOS-u curent
    2.pui ideviceul in modul DFU
    3.deschizi ITunes
    4.dai click in ITunes unde iti apare iconita cu idevice-ul tau
    5.tii apasat tasta SHIFT
    6.ti se deschide o fereasttra cu browse si selectezi de acolo IOS-ul la care vrei sa ajungi
    7.dupa totul se intampla de la sine, idevice-ul va face totul pt tn.

  34. Exista vreo posibilitate de downgrade de la 4.3.5 la 4.3.3 in conditiile in care nu am SHSH blobs?
    Am incercat fara succes varianta sugerata anterior cu IGREB.
    Am incercat cu modificarea fisierului hosts.

    Multumesc!

  35. Salut…am facut toti pasii de mai sus,am reinstalat tot,porneste telefonul dar imi ramane la “Cautare…” si nu imi gaseste reteaua.Ma poate ajuta cineva???

  36. Salut. Am un iphone 4 neverlocked care in prezent are iOS 4.1 , modem firmware 02.10.04 si jailbreak. Pot sa fac direct upgrade la iOS 4.3.5 si apoi Jailbreak iOS 4.3.5 folosind redsn0w 0.9.8 , exact dupa tutorialul de aici ? sau mai trebuie facut ceva? merci.

  37. Buna ziua. Am nevoie maaaare de ajutor. Zaone daca esti pe fir in special :)).

    Mi-am luat un iPhone 4 care are 4.3.5 tethered jailbreak.. Ca desteptul am vrut sa imi pun backup-ul din vechiul iPhone fara sa imi dau seama ca o sa se restarteze… de aici a inceput distractia. Am descarcat redsnow si 4.3.4 ca sa il fac sa booteze dar dupa ce il selectez si dau next imi scrie “UNEXPECTED ERROR DURING PREPARATION”…

    Nu stiu ce sa fac. Am descarcat 3 versiuni de redsnow probate pe 2 laptopuri si nu merge nici unul. Problema cred ca e de la firmware pentru ca am incercat din curiozitate 4.2.1 pentru 3g si a fost recunoscut.

    Ce pot face? Restore oficial la 4.3.5 pentru ca nu imi schimba baseband (il am decodat cu gevey) dar dupaia ca sa il activez trebuie iar jailbreak presupun deci la fel selectarea lui 4.3.4 care nu merge in puii mei de firmware deci nici asa….

    sau sa descarc alt 4.3.4 si sa incerc din nou sa il fac sa booteze :(.

    Precizez ca am vista, am dat run in xp compatibility, ca administrator, am incercat toate posibilitatile

  38. iar am facut greseala sa dau update de soft, e clar apple nu vrea sa mai folosim cydia…
    aveti idee cand o sa apara un jailbreak care sa mearga? adica ceva final, am bagat cydia si cand l am inchis si aprins iar nu a mai pornit si a trbuit sa i bag din nou softul

  39. eu am redsn0w 0.9.8 b7 :)) presupun ca despre asta e vorba. Multumesc. Dar nu se poate in niciun fel sa in pornesc cu 4.3.4 actual?

    Sunt la tara si statistica arata cam urat :))

    iPhone3,1_4.3.5_8L1_Restore.ipsw
    8.3 kB/s – 92.4 MB din 667 MB, 19 ore rămase

    Viteza incredibila ma scoate afara. Si abia am reusit sa descarc in 23 de ore 4.3.4

  40. Pai si care poate fi problema 🙁 Am incercat acum cu iBooty dar se blocheaza la incarcare dupa “exploiting with limerain” La “rotita mortii” :))….deci cu ala nu merge, dar o sa ma ajute mai incolo. Hai sa o luam altfel. Pot face restore la 4.3.5 original, apoi sa il activez cu redsnow, introducand in redsnow 4.3.5? si apoi il pornesc cu iBooty?

  41. aseara am instalat winterboard pe ip4 cu ios 4.3.5 si mi-a cerut restart; am restartat dar la pornire a ramas marul pe ecran. am incercat sa-l pornesc cu pc dar la redsnow cere ca tel sa fie oprit si conectat si nu pot boota cu redsnow-ul. la pasul “conecting with l1mera” se blocheaza.
    Ce e de facut?

  42. Inchizi terminalul si dupa aia urmezi pasii. Daca iti apare marul pe ecran atunci tii apasate butoanele home + lock 10 secunde, dupa aia dai drumul la lock si ar trebui sa intre in dfu.

  43. mc zaone. o sa incerc asa cand ajung acasa la ora 18. sper sa mai fi online pt eventuale explicatii.
    Sper sa se lanseze ceve tethered pt ios4.3.5 k devine enervant.
    orice ai instala din cydia cere reboot.

  44. am si eu o intrebare … daca telefonul meu e neverlocked sau unlocked nu stiu cum sa verific … oricum imi merge pe orice retzea … daca ii fac jailbreak n ar trebui sa am probleme cu unlocku` nu ? as vrea sa ii fac jailbreak sa folosesc instalous u` la putere maxima ca pe app store numai cu bani … sau free dar niste porcarii :))

    si singura optiune de jailbreak pentru 4.3.5 e tethered? e aiurea sa il aprinzi doar conectat la laptop daca tzi se inchide 😐

    astept pareri ceva .. 🙂

  45. @Zaone : am un iphone 4 cu 4.3.5 care nu am nevoie sa imi fie decodat..jailbreak pot face? are vreo problema? pentru ca am vazut ca este Tethered.

  46. salut, zaone

    am 4.3.5 pe i4 never…si am jailbreak….totul a fost ok pana azi cand l-am dus la un service sa-mi schimbe butonul power….dupa ce l-am luat am observat ca nu mai functioneaza nici 3g nici whirless…nu mai incarca nicio pagina…astept te rog un sfat….am incercat sa fac restore dar nu merge…imi da o eroare

  47. am un ip4 cu 4.3.5. dupa repornire in afiseaza “conexiune retea intrerupta. reteaua celulara selectata de dvs nu mai este disponibila. Puteti selecta o retea diferita in Configuratii”
    cartela e pe vodafone

  48. am setat la Carrier pe auto; acelasi mesaj. Am incercat microsim-ul in alt telefon; nu imi afiseaza nici-o retea (check info service).
    Eu cred ca, cartela e de vina

  49. cartela e pe vodafone si e din 2005. Nu stiam k in iphone se strica cartelele. o sa dau comanda la reprezentanta de un microsim nou sa vad cum/cat ma tine ala

  50. salut ! am cumoarat un iphone 4 de curand si nu stiam ca va trebui sa ii fac activare dupa restore acum il am blocat il lockscreenul ala 😐 si nu pot sa ii fac nimic in afara de chestia asta tethred ar trebui sa mai astept cateva zile pana apare iOS 5 ? poate o sa se faca untethred pe ios5 ? de asemenea apelez la cititorii idevice : nu are cineva vreo cartela de la vreo retea din franta tipul de la care lam luat mia spus ca a achizitionat iphoneul din franta

  51. buna….nu prea ma pricep …ma puteti lumina si pe mine….am 3gs care are si jailbreak facut si ma enerveaza tare chestia asta cu conectatul la pc daca se inchide …..daca ii fac update la ios 5 pot scapa de chestia asta?

  52. Referitor la ce ati scris aici…..”apasati Next si selectati optiunea Just boot tethered now.”

    trebuie lasat bifata si instal cydia sau acolo debifam …..????

    si asta :

    “Aceasta solutie de jailbreak este temporara asa ca daca nu doriti sa va bateti capul cu un tethered jailbreak mai puteti astepta.”

    vrea sa insemne ca daca totusi doresc sa imi deschid telefonul o pot face fara PC si nu beneficiez de jailbreak sau nu o mai pot face deloc fara PC.

    MULTUMESC

  53. da bagal in dfu exact cum ti sa explicat aici , porneste redsn0w cauta ispw-ul o sa se incarce acolo etc etc bifeaza just boot tethred right now dai next si o sa porneasca cu un flash de ecran alb dupa care iti apare logoul redsn0w si o sa porneasca … de fiecare data cand se opreste trebuie sa ii faci asta noroc !

  54. Buna ziua. Am un iPhone 4 ios 4.3.5 baseband 04.10.01, i-am facut jailbreak cu redsnow, s-a intepat pe undeva pe la Installing Activation Bundles..l-am lasat asa vreo 10 minute..dupa care i-am dat restart : button home+power apasate simultan…l-am introdus in DFU Mode i.am facut din redsnow ,,Just boot tethered right now”, a repornit si mi-a afisat ecranul de activare, sa introduc o cartela pentru activare. El fiind codat si folosit inainte cu gevey sim, intrebarea este..pot sa-l activez cu gevey-ul? Daca da..cum? Neavand acces la airplane mode, doar sa apelez 112..Trebuie sa reiau procesul de jailbreak? Cunoasteti un alt program pentru a face jailbreak dar care sa si activeze iphone-ul dupa? Astept raspuns. O zi buna

  55. salut.am o nelamurire,mentionez ca am iphone 4 cu gevey sim.am instalat ios.4.3.5 si imi apare ecranu de activare. daca fac jailbreaku cu redsnow o sa mai pot folosi geveyul pt deblocare? va rog mult,astept rasp.

  56. am instalat o aplicatie din cydia si mi-a cerut reboot si acum am doar merul afisat pe ecran; cum i-l inchid pt a folosi redsnow pt a-l putea porni???

  57. Inseamna ca nu intri bine in DFU mode. Asculta: Conectezi telefonul la PC, nu il vei putea stinge ca se reaprinde automat, il restartezi. Deschize redsn0w-ul, pas cu pas puna unde iti zice chestia cu sa inchizi telefonul. Atunci pregatesti telefonul sa-l resetezi si cu un deget fi pregatiti sa apesi enter pentru a da next (pe pc, la red sn0w) Ti apasat `power + home si in cateva secunde se reseataza, in clipa cand ai vazut ca se reseteaza (si inainte sa apara marul) apesi next la programul de pe pc, la redsnow, tot in acest tip lasi home-ul dar power-ul NU. In secunda urmatora, deci exact o secunda, apesi iar home-ul fara sa las power si citesti pe ecran la redsnow procesul si la cate secunde sa lasi power-ul si asa ti se deschide, daca ai ceva probleme anunta-ne aici, succes

  58. merci; a functionat. am o intrebare: acum am ios 4.3.5-sa astept sa apara untethered sau sa-i fac update la ios 5 si daca fac update care sunt urmarile?

  59. Salut Zaone,
    Am un iphone 4 ios 4.3.5 si vreau sa-i fac downgrade la 4.3.3 dar nu am shsh salvat .Cu tinyumbrela nu salveaza shsh decat pentru ios 5.0.1. Ce este de facut?
    Pot sa fac restore la ios 4.3.5 daca nu am shsh salvat?

    Multumesc mult!

  60. Salut,Zaone,

    Am un iphone 4 ios 4.3.5 bb 04.10.01 si as vrea sa-i fac downgrade la ios 4.3.3 dar nu am shsh salvat.Tinyumbrela nu salveaza shsh decat pentru ios 5.0.1,ce este de facut?
    Pot sa ii fac macar restore la ios 4.3.5 daca nu am shsh salvat?

    Multumesc mult!

  61. Salut,
    1.Stii cumva de ce nu pot salva shsh si pt ios 4.3.3,4.3.5 cu tinyumbrela?
    2.Pentru gevey sim am nevoie de ultrasnow pentru decodare?

    Mersi mult!

  62. Salutare! am facut jailbreak la un Ip 3gs versiune 4.3.5 modem firmware 05.16.02, si dupa jailbreak nu mai am semnal la telefon! Am incercat sa dau restore cu Tiny Umbrela dar nu am ShSh salvate! Am o eroare 3194! Ce pot face?
    Va multumesc frumos pentru ajutor!

  63. mersi zoane am decat shs 5.0.1 , deci nu pot sa ma intorc la 4.3.3 !!! in afar de faptu ca se mai ikide singur nu am nimic de reprosat la ios 4.3.5.bb 04.10.01 asta este oricum mersi de ajutor !!!!! va apreciez !!!

  64. buna. am un iphone 4, 4.3.5 si mi-am instalat cydia. de fiecare data cand mi se inchide telefonul trebuie sa il contectez la pc ca sa il pot deschide. ce as putea sa fac ca sa scap de asta? daca dezinstalez cydia o sa mai am problema asta? multumesc

  65. Stiu ca la 5.1.1 la gevey sim este o problema cu notificarile si dasta nu vroiam sa fac update. Dar se pare ca asta e singura solutie.

  66. Am ipad2 si am versiunea 4.3.5 si in jailbreakme nu merge sa instalezi cindya decat pe versiunea 4.3.3 si vreau sa stiu dac gassesc un alt site pentru a lua cidya dar fara sa folosesc calculatorul

  67. Buna.am si eu un iPod de 16 g,primul model apărut de la ei,am pe el versiunea3.1.2,parca si as vrea sa i bag ISO 4.3.dacă e cineva care ştie va rog mult sa mă ajutati.va multumesc