Video tutorial: Cum sa instalezi aplicatia Facebook pentru iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eFqU4UJGJzs[/youtube]

     Cei de la TechCrunch au facut marea descoperire si au anuntat ca aplicatia Facebook pentru iPad a fost descoperita in interiorul aplicatiei pentru iPhone. V-am prezentat cateva imagini cu aplicatia in acest articol insa acum a venit momentul sa va incat cum anume puteti instala aplicatia in terminalul vostru. Practic tot ce trebuie sa faceti este sa instalati aplicatia Facebook pentru iPhone din App Store insa trebuie sa fie ultima versiune adica 3.4.4. Dupa ce ati instalat-o aveti 2 optiuni, fie utilizati iFile pentru a face modificarile fie utilizati un calculator. In clipul de mai sus am demonstrat intreaga procedura folosind aplicatia iFile pentru iPad si totul a decurs cat se poate de simplu. Trebuie sa aveti jailbreak pentru a face acest lucru, daca nu aveti jailbreak pe iPad 2 atunci urmati acest tutorial.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a instala aplicatia Facebook pentru iPad :

  1. Instalati aplicatia Facebook 3.4.4 pentru iPhone din App Store.
  2. Folosind iFile sau alt program pentru calculator accesati fisierele de sistem ale tabletei voastre. In cazul ifunbox sau iPhone Explorer este nevoie de conectarea tabletei la calculator.
  3. Dupa ce ati obtinut acces la fisierele de sistem navigati catre User>Applications>Codul aplicatiei Facebook>Facebook.app. Din folderul Facebook.app copiati in calculator fisierul info.plist. Daca aveti iFile atunci editati direct fisierul din tableta.
  4. In fisierul info.plist cautati linia de cod UIDeviceFamily iar sub ea veti vedea afisata valoarea 1. Schimbat valoarea respectiva din 1 in 2 si apoi reporniti tableta.

   Dupa ce reporneste tableta veti avea versiunea pentru iPad a aplicatiei Facebook disponibila pentru voi.

23 COMENTARII

  1. rezolutia e buna?nu pot sa cred ca nu a aparut inca o aplicatie originala pentru ipad.eu intru direct cu browserul pe adresa de facebook.com.
    Am instalat si”My pad+” o aplicatie pentru facebook pe ipad.Deocamdata prefer sa intru direct in browser.

  2. Step by step guide sunt mai mult decat perfecte.
    Gasit fisier ( daca ajuta cu ceva acesta este registry for facebook 104B0636-1C64-498A-9A55-15BF2650F888 )
    Modificat UIDeviceFamily de la 1 la 2
    Restartat Ipad.
    Perfect.

    P.S : Rezolutia este EXCELENTA!
    Multumim!

  3. @Razvan : ar trebui sa mearga.
    Incearca sa downloadezi Iphone explorer pentru windows
    Downloadeaza de pe softpedia plist editor for windows
    Si urmeaza pasii lui Zaone

  4. Salut zaone spune mi te rog ce fac dupa ce am instalat ifiles ? Pe ipad’ul meu apar doar cateva foldere si sun goale, folderul user nu il gasesc .

  5. la mine nu merge pe ipad 2 16 gb + 3g.inainte sa incerc metoda descrisa de tine imi mergea cu fullforce si era perfect.acum sub nici o forma nu mai vrea sa se logheze….nici dupa cca 60 de incercari

  6. @GiKssy: Tabletele nu sunt facute pentru a suna de pe ele, doar baietii de la Samsung s-au gandit ca ar sta cineva cu un dispozitiv de 8 inch la ureche, si au gresit. Exista aplicatii ca SwirlyS<S/MMS care iti permit sa trimiti SMS/MMS-uri. De sunat nu poti.