iPhone 5 cu margini curbate si butoane repozitionate prezentat intr-o promotie a unui magazin american

      Aseara au aparut primele schite pentru carcase “dedicate” terminalului iPhone 5 si aflam pentru prima oara cateva informatii foarte interesante despre dispozitiv. Ecran de 4 inch, spate curbat, buton Home mai mare si capacitiv plus repozitionarea butoanelor de volum ar putea fi cateva dintre caracteristicile noului iPhone 5. In ton cu cele prezentate aseara avem o poza facuta chiar ieri intr-un magazin Target din SUA care deruleaza acum o promotie pentru terminale iPhone 4 insa care prezinta un iPhone cu un design usor schimbat.

     Cand spun schimbat ma refer la faptul ca marginile terminalului sunt curbate si butoanele de volum sunt pozitionate in partea dreapta adica exact cum ni se spunea in schitele prezentate aseara. Nu cred ca graficianul care a facut schitele s-a inspirat din carcasele prezentate ieri si spun ca nu cred deoarece materialele promotionale au fost facute cu cateva zile bune inaintea afisarii lor in magazinele Target. Ori vorbim despre o greseala de editare a graficianului nostru ori cei de la Target au publicat fara sa vrea prima imagine cu iPhone 5.

       Avem 2 informatii diferite de la surse diferite care se coroboreaza deci poate ar fi ceva adevarat la mijloc ori poate cei de la Target se gandeau la un terminal Android cand au facut desenul pentru iPhone.