iPhone 5 – spate si margini curbate, buton capacitiv, butoane repozitionate, o noua revolutie?

      Imaginea de mai sus o vedeam aseara pentru prima oara si ne prezinta un iPhone 5 cu totul diferit fata de cum il credeam a fi. Pana aseara ni s-a prezentat ideea ca iPhone 5 va fi de fapt un iPhone 4 cu mici modificari hardware si nimic mai mult insa pe masura ce ne apropiem de luna septembrie aflam detalii tot mai interesante. Conform acestei schite iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch, un spate curbat cu marginile carcasei curbate si butoane de volum + Mute repozitionate in partea dreapta a dispozitivului. Schitele de aseara au fost “confirmate” de o promotie derulata de un magazin american care prezinta un iPhone cu design asemanator celui prezentat in schitele de mai sus si probabil nu este o coincidenta.

      In iPad 2 Apple a prezentat intentia de a reveni la design-ul curbat al carcaselor, adica sa revina intr-o anumita masura la design-ul iPhone 3G/3GS. Mie imi place design-ul iPhone 4 si nu as dori sa revin la cel al iPhone 3GS sau la unul asemanator cu cel al tabletei iPad 2 insa nu m-ar deranja daca dispozitivul ar fi usor mai subtire. Un ecran de 4 inch ar fi prea mult pentru Apple insa repozitionarea butoanelor de volum si un buton capacitiv mai mare ar putea fi regasite in noul dispozitiv al companiei.

      iPhone 5 “se anunta” a fi un dispozitiv foarte interesant si sper sa nu avem parte de o dezamagire. Daca viitorul terminal ar arata precum cel din imagini, l-ai achizitiona? Ce modificari noi ati dori sa vedeti?