iPhone 5 fotografiat in mainile unui angajat Apple?

Imaginea de mai sus tocmai a fost publicata de catre cei de la 9to5mac, care sustin ca acolo vedem pentru prima oara noul terminal iPhone 5. Imaginea a fost facuta de catre un barbat american care aparent se afla langa un posibil angajat al Apple care testa dispozitivul pe care il vedem prezentat in imagini. Terminalul ar trebui sa fie un dispozitiv iPhone insa design-ul sau este complet nou din cate se pare dar poza nu este de o calitate prea buna deci nimeni nu poate fi sigur. Barbatul care a facut poza nu a publicat-o pana nu a vazut noile design-uri pentru presupusele carcase ale iPhone 5 si sustine cu tarie ca terminalul din imagine este un iPhone.

Sincer sa fiu dispozitivul nu seamana cu nici un iPhone disponibil acum pe piata, seamana cu un terminal BlackBerry mai mult insa pe spate pare a avea logo-ul Apple imprimat iar pe laterale si in partea dreapta sus are butoanele normale ale unui iPhone. Daca acesta nu este iPhone 5 atunci probabil este un alt iPhone intr-o carcasa speciala ori poate este o clona dar un dispozitiv disponibil acum pe piata de la Apple nu pare a fi. Mie imi vine greu sa cred ca vedem acum iPhone 5 pentru prima oara insa repet, orice este posibil.+

UPDATE: Aici si un video cu un alt presupus iPhone 5 care din punctul meu de vedere este 100% fals.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tFYk7fOdxtc[/youtube]

 Thanks to Sunny.

22 COMENTARII

  1. Nu pare mai slim. e vorba de unghi si de felu in care cade lumina. e clar un 3g/3gs. are si butoanele din parti la fel si cel de sus si camera (fara blit)

  2. Daca ai un 3GS ia-l in mana si pune-l langa poza. Ori e falsa si e modificata in Photoshop ori e alt model si nu 3G sau 3GS. Si astept o explicatie buna pentru ce e in stanga sub camera, 3GS-ul nu are nimic acolo. Dupa aia poti sa ma intrebi de ce am preluat stirea.

  3. Zaone,zi-ne despre lucruri mai serioase(tweak-uri,tutoriale etc)…Stiri de acest gen sunt pentru cancan sau click.Nu te deprofesionaliza, ai multe variante. FARA SUPARARE!

  4. Sunt zvonuri, speculatii, daca nu vreti sa le cititi nu le cititi. Sunt atatea articole zilnic incat aveti ce citi. Nu cititi nimic despre iPhone 5 pana in toamna si gata, e simplu. Din 7000 de vizitatori exista oameni care vor sa citeasca zvonuri si oameni care nu vor sa citeasca zvonuri, cititi zvonurile daca vreti. Trebuie sa intelegeti o data si pentru totdeauna ca blogul asta se adreseaza tuturor, adica si celor care vor zvonuri si celor care nu vor zvonuri. Nu pot sa impac tot timpul pe toata lumea asa ca public articole pentru toti. M-am obisnuit si cu rautati si cu laude si cu orice, I take it in and move on, asta e.

  5. zao de ce nu mai pot posta comentarii?
    “1 la mana e calitate foarte proasta a pozei (intentionat probabil daca se vrea a fi o poza pt speculanti) 2 la mana poate fi foarte usor o carcasa transparenta pe el care impreuna cu o calitate slaba a pozei da ce aveti mai sus.”
    a trebuit sa postez ce e in ghilimele prin edit post altfel nu ma lasa, why?

  6. Ce este sigur e ca fotografia a fost facuta intr-un tren sau o nava, se vede in partea stanga geamul ( hubloul) cu niturile de fixare.

  7. @Sunny: Buna intrebare :))
    @catanzaro27: Nu stiu ce e cu comentariul, probabil filtrul nu te place :)) Daca pun semnul intrebarii la sfarsit e clar ca nu e ceva sigur.

  8. Oricum azi ai afirmat ca sunt nebuni aia care au spus de Cydia pe iphone-ul 4 din plastic. Zvonul asta tot de la ei de pe site vine.9to5mac

  9. -sall Zaone apreciez ce faci si chiar te admir cata rabdare ai sa citim mereu lucruri noi pe care tu ni le aduci era vb ca blitzul va fi pe cealalta parte , desi ar arata bine si un dual led

  10. 3Gs toata ziua… nu inteleg de ce au publicat-o aia de la 9to5mac! se vede clar ca e 3Gs, adica nu am nici un dubiu, iar daca Apple se intoarce la vechiul design pe mine m-au pierdut de client.