AT&T vinde iPhone 3GS refurbished cu doar un cent

      Acum 2 saptamani va spuneam ca AT&T a redus substantial pretul terminalelor iPhone 3GS oferindu-le la pretul de doar 9$ in cazul incheierii unui abonament pe 2 ani. Vorbeam desigur despre terminale refurbished, adica terminale stricate si reparate de catre Apple, adica terminale usor folosite dat reverificate si retrimise pentru inlocuire in alte service-uri sau revanzare in magazine. Acum AT&T reduce din nou pretul terminalelor pana la valoarea de doar 1 cent insa reduce si termenul de garantie pana la doar 3 luni de zile si din pacate vorbim de data aceasta despre terminale care au diverse defecte estetice: zgarieturi, mici gauri, etc.

Refurbished iPhone devices carry a limited warranty based on the original purchase date of the iPhone. The remaining coverage will be at least 90 days and will vary by device. If you purchase the AppleCare Protection Plan for iPhone, your coverage duration will also be tied to the original purchase date of the iPhone and will vary by device.

      Avand in vedere reducerile de preturi oferite de AT&T si graba de a scapa chiar si de terminalele imperfecte, ma gandesc la faptul ca Apple va scoate din productie acest terminal disponibil pe piata de mai bine de 2 ani de zile. iPhone 3GS este cel mai longeviv iPhone lansat de catre Apple deoarece a rezistat deja 2 ani si o luna fata de iPhone 3G sau iPhone 2G care au fost scoase din productie mult mai repede.