Imagini cu un design al iPhone 5 facut dupa carcasele aparute in China

      Stiti cu totii ca saptamanile trecute am tot vorbit despre carcasele disponibile acum pentru achizitie in China la diversi distribuitori, carcase care prezinta un iPhone 5 cu un design modificat. Vorbim despre un iPhone 5 cu ecran mai mare cu un spate curbat, un buton Home mai mare si probabil capacitiv. Cei de la Macrumours au colaborat cu o companie de design si in baza schitelor carcaselor pentru iPhone 5 aparute in China au facut un concept al noului dispozitiv. Avand in vedere ca totul este facut dupa acele schite sansele ca totul sa fie real sunt  50 – 50% si spun asta pentru ca in cazul iPad 2 schitele aparute inaintea lansarii s-au dovedit a fi adevarate.

      Dispozitivul facut de catre cei de la Macrumours are desigur un spate curbat si uitandu-ma la acest concept pot spune ca Apple nu ar putea lansa un dispozitiv cu un asemenea design. Practic terminalul arata de parca un ecran imens ar fi fost inghesuit intr-o carcasa mica iar pe margini a fost facut putin loc pentru un buton, o camera si un difuzor. Parerea mea este ca Apple nu va lansa un iPhone care arata asa deoarece design-ul produselor companiei este unul inedit, interesant si demn de admirat iar ceea ce vedem aici este departe de asemena laude.

       In final sa vorbim putin despre dimensiuni: ecranul are 4 inch asa cum spera mai toata lumea, dispozitiv are 10.9 cm lungime, 6 cm latime, 0.68 cm grosime in partea de sus si o.53 cm grosime in partea de jos. iPhone 4 are 11.4 cm lungime, 5.86 cm latime, si 0.93 cm grosime, deci acest nou concept prezinta un terminal mai scurt, mai lat insa mult mai subtire decat cel initial. Parerea mea este ca Macrumours a gresit putin masuratorile, mai ales in ceea ce priveste grosimea si lungimea.