Video: Showyou 2.0 disponibila in App Store

[vimeo]http://vimeo.com/21409121[/vimeo]

     Showyou este o aplicatie despre care am vorbit acum cateva luni de zile cand va spuneam ca este versiunea pentru clipuri video a celebrei aplicatii Flipboard. Practic Showyou ne prezinta toate clipurile video publicate de prietenii nostri de pe retelele sociale insa fara nici un fel de continut text astfel incat putem vedea doar ceea ce prezinta lumea nu si ceea ce spune. Ideea a fost si ramane interesanta, dezvoltatorii inca sustin aplicatia asa ca versiunea 2.0 a fost lansata in cursul serii trecute in App Store si aduce cateva noutati importante.

     In primul rand avem in sfarsit posibilitatea de a efectua cautari direct in aplicatie asa ca nu vom fi limitati doar la ce ni se prezinta. In al doilea rand avem o serie intreaga de site-uri noi adaugate deci vom avea foarte mult continut nou disponibil de la diversi publichseri. In final avem un nou UI pentru tableta iPad deci ne va fi mult mai usor sa interactionam cu aplicatia dar sa si utilizam functiile disponibile in ea. Showyou este disponibila gratuit in App Store ca aplicatie universala.

Pretul initial:
Numele:
Showyou

Gratuit

s





Developer: Remixation, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: What’s New in Version 2.0
*Search. Truly the best way to find videos on the iPad. Showyou search is people-powered, and is based on videos being shared on Twitter, Facebook, YouTube, Tumblr and more.

*Mo…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.3 Mb