Autoritatile din China descopera inca 22 de magazine Apple false in China

      In China autoritatile par a fi destul de dedicate campaniei de descoperire a falselor magazine Apple iar ieri au anuntat ca au mai descoperit inca 22 de astfel de magazine doar in zona Kunming unde au fost descoperite primele clone acum cateva saptamani. Administratia pentru Industrie si Comert din China a derulat aceste investigatii si la fel ca acum cateva zile a obligat patronii magazinelor sa inalture orice semn distinctiv care ar da de inteles ca acel magazin este afiliat companiei Apple sau este un magazin Apple autentic.

      Agentia guvernamentala chineza a anuntat ca va deschide o linie de telefon la care oricine poate sunt si raporta existenta unei clone a unui magazin Apple ori a unui magazin care vinde produse Apple dandu-se drept un partener al companiei. Nu stiu daca autoritatile din China s-au mai implicat vreodata atat de mult pentru a ajuta o companie americana sa rezolve problemele cu magazinele care le copiaza identitatea insa eu unul nu credeam initial ca Apple va rezolva mare lucru in China. La suprafata chinezii par a fi interesati sa opreasca fenomenul incalcarii drepturilor de autor a companiei Apple insa pana acum nici un magazin fals nu a fost inchis deci totul ar putea fi doar o “dovada de forta” si nimic mai mult.

3 COMENTARII

  1. E normal ca autoritatile chineze sa-i sprrijine pe americani. Forta de lucru ieftina se poate gasi si in india sau brazilia, asa ca isi apara economia nationala cum pot, in cazul asta sprijinind inchiderea falselor magazine apple

  2. aaa,deci noi nu am vazut decit virful aisbergului….oricum nu mai sint curios ce o sa mai fie,m-au lamurit de cind a fost la noi “marea deschidere” cu Boc…i-au prostit in fata..:))))