Zvon: iPhone 4S si iPad 3 produse in septembrie, lansate in octombrie

     In ton cu zvonul privind organizarea unei conferinte pentru prezentarea unui nou iPhone pe 7 septembrie avem acum un zvon care ne aduce in atentie faptul ca la sfarsitul lunii septembrie va incepe productia terminaluli iPhone 4S si a tabletei iPad 3. Informatiile vin de la un site japonez care a avut surse bune in trecut insa de aceasta data lucrurile ar putea fi putin diferite. Site-ul specifica faptul ca iPhone 5 ar putea fi lansat in aceasta toamna alaturi de un iPhone 4S deci este posibil sa vedem 2 dispozitive noi, lucru deloc inimaginabil avand in vedere recentele informatii aparute pe internet.

     Despre lansarea iPad 3 stim cu totii adevarul, adica acest lucru e putin probabil sa se intample avand in vedere ca iPad 2 se vinde atat de bine in toate pietele in care este disponibila. Terminalul iPhone 4S ce ar urma sa fie lansat in toamna este o versiune asemanatoare cu iPhone 4 CDMA-ul lansat in februarie de catre Apple dar informatii detaliate despre hardware desigur ca nu exista. Eu unul sper ca Apple a inteles faptul ca in momentul de fata multi utilizatori prefera un Samsung Galaxy S II in locul unui iPhone 4 si sper sa vedem un iPhone 5 “revolutionar” altfel statutul de “cea mai valoroasa companie din lume” va ramane doar o frumoasa parte din istoria companiei din Cupertino.

6 COMENTARII

  1. Un alt zvon marca : Made in China !!
    Da va ieși un iPhone nou in toamna in Septembrie speram ! Si ce tot imi aduci discuția despre jaful de telefon galaxy s 2 ? Chiar vrei ca Apple sa blocheze telefonul si in Europa ! GS2 nu are fatza fata de iPhone 4 ! Exclus complet ! Ei sa scoată naibi un design nou si sa nu copie atât !
    Fiind Zise …iphone 5 in toamna ! Si se va numi iPhone 5 ca apare ios5 !

  2. “jaful de telefon galaxy s 2” – esti tare DomnulAvocat ! tare de cap !
    sigur Apple o sa blocheze telefonul cand vrei tu , peste tot in lume.

  3. aka Guest: Cu siguranta nu ai pus mana pe un Galaxy S2 in viata ta…eu ca Apple fan declarat recunosc ca este un terminal reusit si acesta este si motivul pt. care Apple a intarziat lansarea iPhone5 ca de un 4s nu are cum sa fie vorba.insa cand vine vorba de calitate Galaxy S2 ramane in nota de mediocritate asiatica cu plastice ieftine si finisaje ce lasa de dorit.Pacat de hardware-ul bun pe care-l are.