Iata planurile de constructie ale noului sediu Apple din Cupertino

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gtuz5OmOh_M[/youtube]

     La doar o zi dupa WWDC 2011 Steve Jobs a aparut in fata consiliului municipal din Cupertino pentru a prezenta un proiect foarte indraznet reprezentand noul sediu al companiei. Vorbim despre o structura pe care unii au comparat-o cu o nava spatiala, o structura capabila sa adaposteasca nu mai putin de 20.000 de angajati adica aproape jumatate din totalul angajatilor companiei Apple. In acest proiect avem prezentate planurile detaliate ale mai multor parti din procesului de cosntructie al noului sediu Appple din Cupertino si conform acestor planuri noua cladire ar urma sa aiba :

  • o suprafata totala de 850.000 m²;
  • un auditoriu capabil sa gazduiasca 1.000 de persoane;
  • un centru de fitness;
  • centre de cercetare pe o suprafata de aproximativ 90.000 m²;
  • o parcare supraetajata foarte interesanta.

    Sediul ar trebui sa fie data in folosinta inanul 2015 deci Apple trebuie sa mai vanda cateva sute de milioane de iDevice-uri pentru a acoperi costurile constructiei. Rezultatul final este foarte interesant, va fi probabil o noua atractie turistica pentru orasul Cupertino si va fi interesant de vazut cum va fi organizata ceremonia de deschidere iar acum speram ca Steve Jobs sa apuce sa o vada construita. Aici gasiti toate planurile constructiei prezentate de catre Apple.

4 COMENTARII

  1. Angajatii la stat is la fel de incuiati indiferent daca-s in vaslui sau in cupertino.
    Omul sta si explica cati copaci planteaza, cati oameni angajeaza si duduia aia il intreaba daca da wi-fi gratuit.Se duce de rapa si america daca in consiliul local din cupertino toti sunt asiatici care nici macar nu stiu pronuntia corecta in limba engleza.Bravo Steve, le-a dar frumos peste nas bugetarilor asiatici din cupertino.