Noul sediu Apple este mai mare decat Pentagonul

     In weekend v-am prezentat cateva schite ale noului sediu pe care Apple il construieste in momentul de fata in Cupertino si v-am spus ca este vorba despre o mega-constructie pe care compania planuieste sa o ridice in doar cativa ani. In momentul de fata Pentagonul ocupa locul 11 in topul celor mai mari cladiri din lume deci noul sediu al celor de la Apple il va intrece ca si dimensiuni iar compania va mai avea un lucru cu care sa se laude. Privind imaginea de mai sus observam cat de mult spatiu ocupa noul sediu al elor de la Apple in comparatie cu Pentagonul si probabil unii vor avea mult de umblat pentru a ajunge de la un departament la altul.

Given that comforting sanity check, I measured the diameter of the Apple spaceship as 1615 ft, plus or minus a few ft., depending on where one places the ruler. That’s a radius of 807.5 ft.

So, if one could magically fly the future Apple spaceship to Arlington, VA and hover over the Pentagon, it would just slightly cover it.

      Practic nu conteaza chiar atat de mult cat de mare va fi cladirea respectiva insa conteaza cine va lucra in ea si ce produse vor fi concepute si testate acolo. Noul sediu Apple este un vis destul de vechi al lui Steve Jobs si cred ca toata lumea este de acord cu mine cand spun ca el merita sa isi vada visul implinit.