Apple dezvolta o noua tehnologie pentru livrarea continutului video catre televizoare

      Anul acesta s-a vorbit foarte mult despre posibila lansare a unui televizor de catre compania Apple insa in final este foarte putin probabil ca acest lucru sa se intample. Ieri cei de la Wall Street Journal au scris un articol despre Tim Cook si greutatile pe care acesta le are in fata iar in el au explicat faptul ca Apple lucreaza la dezvoltarea unei noi tehnologii care ar permite livrarea de continut video catre televizoare. Desigur ca nu s-a spus despre ce tehnologie ar fi vorba insa cei de la macrumours sustin ca Apple ar lucra fie la un abonament TV fie la un televizor in adevaratul sens al cuvantului.

An immediate challenge for Mr. Cook will be to advance Apple’s plans in what is expected to be a key market for growth: digital video. Apple is working on new technology to deliver video to televisions, and has been discussing whether to try to launch a subscription TV service, according to people familiar with the matter. Unlike the iPod and music, where Apple has a commanding position, the battle to rule online video remains wide open and the company faces fierce competition.

      Un abonament TV ar fi mai mult decat inutil pentru o buna parte dintre cei care cumpara produse Apple sau detin un Apple TV insa un televizor facut de Apple ar fi o cu totul alta poveste. Compania are capacitatea de a achizitiona componente la preturi reduse iar ecranele pentru televizoare nu ar reprezenta o problema avand in vedere ca in momentul de fata Apple colaboreaza cu multi alti producatori de ecrane pentru televizoare.