Iata prima posibila image a carcasei din spate a iPhone 5

     Dimineata va prezentam primele imagini cu o carcasa a presupusului terminal iPhone 4S insa acum avem deja o posibila carcasa a noului terminal iPhone 5. Imaginile au fost publicate de un site american care sustine ca aceasta carcasa a fost marcata cu numele de cod EVT dar si numele de cod N94 corespondent iPhone 5. N94 a fost descoperit in interiorul fisierelor de sistem ale iOS 4.3 si corespunde terminalului iPhone 5 care urmeaza sa fie lansat anul acesta iar numele de cod EVT inseamna Engineering Verification Test si este denumirea data prototipurilor testate de ingineri inaintea lansarii unui nou produs.

      Partea interesanta a acestei carcase sta in faptul ca ea a fost facuta pe data de 7 iunie 2011, adica dupa conferinta WWDC la care din pacate nu a fost prezentat nimic. Noua carcasa seamaa cu cea a iPhone 4, prezinta un design modificat al antenelor si conform celor care au publicat pozele, dispozitivul de teste are integrat un chip A5 precum in tableta iPad 2. Daca acesta va fi sau nu iPhone 5 ramane sa vedem la conferinta din septembrie insa daca aceasta este carcasa noului dispozitiv atunci observati si voi ca din pacate structura ramane aceeasi deci s-ar putea sa nu vedem un ecran mai mare in iPhone 5.

21 COMENTARII

  1. Eu unul nu as dori un ecran mai mare ca asta insemna si un telefon mai mare si nu vreau sa am in buzunar un fel de “iPad”
    Ramane sa vedem ce va aparea, mai avem putin de indurat. 😀

  2. Eu unu nu vad in poza de mai sus decat un capac spate pt iphone 4 alb .. poate fi de la un device de teste deci nu inseamna ca iphone 5 va arata asa .

  3. Daca ar fi sa tinem cont de evolutia iphone pana la 3gs, e probabil sa ne trezim tot cu un ecran de 3.5 inch cu aceeasi rezolutie, si doar cu procesor schimbat .. dar totusi ma intreb daca ar mai supravietui apple 1 an, cu un asemenea iphone, cand concurentza deja se pregateste sa treaca la ecrane 720p de 4.5 inch, proceasoare dual core 1.5 ghz, si 1 gb ram …ca sa nu mai spun de ecrane 3D – cred ca ar fi o gluma proasta si eu unul m-as orienta rapid spre samsung galaxy sau htc..

  4. Vad ca pentru unii conteaza mult HW-ul. Un super telefon nu inseamna multa memorie, procesor de x ghz si alte porcarii.
    Androidul e de voi in cazul asta :)).

  5. @ Smoke – persupun ca apple au gasit o solutie prin care sa ruleze jocuri mai bune sau aplicatii mai complexe cu un hardware mai prost sau cum ? Spui chestia cu Android-ul ca si cum ar fi un lucru rau, imi pare rau daca nu ma incadrez in categoria isheeps ca altii, dar cu banii mei vreau sa cumpar ce mi se pare mie cea mai buna alegere, e ca atunci cand iti iei un laptop, te uiti sa cumperi cel mai bun hardware cu banii tai.Din punctul meu de vedere cel mai important aspect al hw la un telefon este ecranul, care la iphone e prea mic pentru a vizualiza o pagina web decent, si cum am ajuns sa-l folosim din ce in ce mai mult pt web e normal sa vrem macar un 4 inch.Parerea mea este ca iphone-ul va avea ecrand de 4 inch, sunt prea bine pozitionati acum apple ca sa riste sa-si piarda acea pozitie.

  6. @zaone- actuala structura a iphone 4 poate sustine un display de 4″ dar asta ar insemna sa dispara butonul home acesta fiind incorporat in Assistant in ios 5 parca…..

  7. Ei bine….sa-mi spun si eu parerea:La fel ca multi altii am crezut ca un ecran mai mare si HW “mai bun” ma vor face sa iubesc telefoanele cu android.Ce sa zic…dupa 1 luna,m-am convins.Aplicatiile din Android market nu se compara cu cele din App Store(plus ca avem Installous),in Market doar vreo 3 aplicatii am gasit care sa-mi placa si sa-mi fie utile si sa se vada decent,nu cu pixeli cat casa.Cat despre experienta de browsing pe net,la fel,…o mare teapa.Degeaba aveam Flash,daca atunci cand voiam sa vad un filmulet sau un serial mi se bloca aproape mereu si trebuia sa iau filmul de la capat,plus ca scrolling-ul la filme pe net este sub orice limita.Cu Html pe Iphone,totul merge cursiv,asa cum trebuie.Un ecran mai mare este mai bun la terminalele Android,doar pt vizionat poze si filme incaracte din PC(suporta aproape orice format,fara a fi nevoie sa fie convertit filmul)Pe scurt,chiar daca viitorul Iphone o sa aibe aceiasi dimensiune a ecranul si Hw mai slab decat concurenta,Apple nu o sa dea faliment 🙂 Are o clientela bine determinata si loiala care deosebeste calitatea de mediocritate.Eu m-am convins pe pielea mea ce poate Androidul si m-am intors la prima dragoste in materie de smartphone 🙂

  8. Va urmaresc postarile de mai mult timp insa acum este prima data cand comentez si eu ceva. Vreau sa ii acord dreptate intru totul lui Robert pentru ca a expus exact ceea ce vroiam sa zic si eu. Vreau sa mai adaug faptul ca nu conteaza cum va arata viitorul iPhone, nu conteaza ce hardware va avea ! Un lucru este cert, acela ca va fi un produs mai performant, mai frumos si se va bucura de cel putin acelasi succes ca si pana acum, indiferent de ce bazaconii vor scoate ceilalti producatori.

  9. Cum se face ca numai la fanii iPhone nu merg bine aplicatiile sau netul pe Android ?
    La toti ceilalti, adica majoritatea in lumea asta, merg. Poate utilizarea unui device cu Android chiar va depaseste, cum a fost si cazul cuiva de pe aici care a testat SGS2.
    Ca fost utilizator de iOS si acum de Android, pot sa spun ca internetul merge mult mai bine pe Android.
    Din ce observ pe aici nici unul din cei care sustin ca au folosit Android, nu stie sa foloseasca optiunile sau setarile sistemului de operare. Asta din cauza ca in sistemele Apple, ele sun cvasi inexistente ?
    Ar cam trebui sa invatati sa folositi un sitem de operare, cand acesta iti ofera cateva functii in plus fata de cele oferite in mod normal celor retardati mintal.

  10. Buna! După cum am zis si ieri, am testat un SGS||, al verisorului meu, care înainte de noul telefon cu Android, a avut un SE, vechi, design Classic, si era cam PRAF! A facut trecerea pe SAMSUNG GALAXY S ||, din cauza ecranului, mai MARE decât la iPhone, procesor, mai PUTERNIC decât la iPhone, camera, mai BUNA, decât la iPhone, design, mai SUBTIRE si UȘOR decât la iPhone, + Android 2.3.3 , simplu de folosit, multe aplicații si multe dintre aplicații le ia usor. Le pune pe un stick si le pune direct pe telefon, le urca pe 4shared si cu aplicația dedicată le instaleaza, usor, simplu , frumos SI FĂRĂ JAILBREAK! Adevarul e ca au fiecare defecte, dar SGS|| are hardware mai bun, iar asta impinge

  11. Mai dar ce frumos ai scris cu bold care are nu stiu ce mai bun si mai bun, il tineai in mana cand ai scris comentariul? Lasa abureaza cu aplicatiile nesemnate si cracked instalate fara root.