Presupuse componente ale unui prototip al iPhone 4S prezinta un design asemanator cu cel al iPhone 4

     Imaginea de mai sus reprezinta un presupus prototip al unui terminal iPhone 4S/5 si este identica, cu cea prezentata saptamana trecuta de un blog american. Componenta de mai sus are marcajul EVT(Engineering Verification Test 1) si codul N94(considerat a fi pentru iPhone 5) si a fost facuta pe data de 3 martie 2011, adica in perioada in care se zvonea ca Apple ar fi trimis la anumiti developeri cateva prototipuri ale iPhone 5 care aveau harware nou inclus in carcase ale iPhone 4. Acum nu se stie daca aceasta componenta este a unui iPhone 4 sau este a unui iPhone 4S care ar urma sa fie versiunea ieftina a terminalului iPhone, versiune care ar urma sa fie comercializata la un pret mic pentru a intra in concurenta directa cu unele terminale Android.

The panel part shows same bezel space on the sides of the display, as well as similar space between the screen and the home button and top ear piece, when compared with iPhone 4. If you compare the digitizer component, it is exactly the same as that of iPhone 4 model. The home button might not be going anywhere and the cut-out area for Home Button is still circular which debunks earlier claim that iPhone 5 will get an elongated Home Button (rather capacitive).

      Practic in ambele imagini avem reprezentata carcasa unui iPhone 4 insa care a fost marcata ca fiind o componenta utilizata pentru testarea unui dispozitiv nou. Daca asa va arata noul iPhone ieftin atunci eu cred ca e vorba despre iPhone 4 8GB care va fi mai mult ca sigur lansat de catre Apple in locul iPhone 3GS de 8 GB. Pe de alta parte denumirea inscriptionata pe carcasa ar putea reprezenta marcajul facut de catre Apple pentru terminalele care ascund hardware de iPhone 5 si sunt testate de anumiti developeri.

      In final cred ca toata lumea asteapta sa vada odata noul iPhone  care incepe sa fie prezentat in cele mai diverse forme.