Precomenzile pentru iPhone 5 deschise la inceputul lunii octombrie

     Astazi va spuneam ca Best Buy, unul dintre ce mai mari retaileri din SUA, pregateste pentru data de 21 octombrie posibila lansare a terminalului iPhone 5. Cei de la BGR au reusit sa obtina informatii suplimentare despre evenimentul pregatit de Best Buy si au aflat ca la inceputul lunii octombrie retailerul va deschide precomenzile pentru terminalul iPhone 5. Zvonul este in concordanta cu altele aparute luna trecute care sustineau ca Apple va deschide precomenzile pentru iPhone 5 la sfarsitul lunii septembrie si va lansa dispozitivul la inceputul lunii octombrie.

Thanks to a leaked document from a Best Buy source, we have discovered that Best Buy and Best Buy Mobile stores are anticipating taking preorders for the iPhone 5 starting in the first week of October. What’s a tad bit more interesting, however, is the mention (and further anticipation) that Sprint will be carrying the iPhone 5 at launch. Best Buy makes sure to note that Apple product introduction and launch dates are subject to change, but a preorder date changing is pretty different from a new carrier getting a phone for the first time.

      Pe langa informatiile privind precomenzile deschise de Best Buy, BGR a aflat ca operatorul de telefonie mobila Sprint va lansa iPhone 5 in reteaua proprie deci sunt sanse mari ca dispozitivul sa fie “world mode” si sa functioneze in orice retea de pe glob. Recent am aflat atat de multe informatii despre iPhone 5 incat in urmatoarea saptamana ar trebui sa vedem trimise invitatiile pentru conferinta de prezentare a iOS 5 si a noului terminal. Acum ca posibila perioada de lansare a fost in linii mari trasata ramane doar sa vedem ce va aduce nou dispozitivul.

UPDATE: Cei de la BGR sustin ca vanzarile precomenzile ar putea incepe saptamana aceasta si nu la inceputul lunii octombtie. Aceasta informatie este pura inventie pentru ca un operator de telefonie mobila nu poate anunta iPhone 5 inaintea celor de la Apple.