Sprint instaleaza echipamente CDMA si 4G in preajma magazinelor Apple inaintea lansarii iPhone 5

     Ieri aflam ca T-Mobile a inceput sa faca deja rezervari pentru terminalul iPhone 5 al celor de la Apple desi compania din Cupertino nu a facut vreun anunt cu privire la lansarea noului dispozitiv. Astazi aflam ca Sprint incepe sa instaleze echipament care intareste semnalul operatorului in preajma magazinelor Apple in ideea de a oferi semnal cat se poate de puternic viitorilor noi clienti ai companiei. aceasta masura confirmand faptul ca Sprint ar putea lansa iPhone 5 dupa 4 ani in care a stat si a “privit” cum AT&T a generat vanzari record multumita terminalelor iPhone.

One thing I can tell you is that the electrical contractor that I work for is contracted to install Sprint “repeaters” at The Domain. There is a Apple Store at The Domain. One of the “repeaters” is to be installed INSIDE the Apple Store. There is to be a total of 5 “repeaters” installed. The equipment is CDMA and 4G (Sprint).

      Sprint instaleaza echipamente CDMA si 4G LTE insa iPhone 5 va fi sigur compatibil cu tehnolodia CDMA dar nu si cu cea 4G LTE care in SUA abia este implementata la scara larga. Apple nu implementeaza tehnologii “imature” in propriile produse asa ca poate anul viitor vom avea un iPhone 5 compatibil cu tehnologia LTE si poate pana anul viitor Orange va reusi sa isi puna in functiune propria infrastructura bazata pe aceasta tehnologie. In final, compatibilitatea iPhone 5 cu Sprint ar putea sugera posibila lansare a unui terminal “world mode” compatibil cu orice retea din lume, lucru pe care Apple il putea face inca de la lansarea iPhone 4.