Video: Navigon Flow portat in aplicatiile Navigon pentru iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vTTar4kzm8c[/youtube]

     V-am spus acum cateva zile ca Navigon pregateste o versiune noua a aplicatiei pentru platforma iOS insa atunci vorbeam doar despre o schimbare a UI-ului aplicatiei si despre modificarea modului in care aplicatia stocheaza si livreaza hartile pentru utilizatori. Astazi am pentru voi un clip video in care avem prezentata interfata Navigon Flow pe un dispozitiv GPS dedicat insa interfata respectiva va fi portata si in aplicatiile pentru iOS. Navigon nu a oferit nici un fel de demonstratie pentru noile aplicatii insa interfata lor va fi asemanatoare cu cea din clip asa ca veti sti la ce sa va asteptati in momentul lansarii.

Similar to the newly introduced NAVIGON Flow navigation software in the PND segment, NAVIGON has also enhanced its smartphone apps with regard to clarity and intuitive operation. The new user interface features a clear structure and allows users to switch easily between the individual menus. Furthermore, particularly in relation to the iPhone, menus and the map can be controlled by advanced multi-touch operation. “Innovative functions only lead to increased comfort when they can be operated intuitively,” says Gerhard Mayr. “With our new app generation we are setting standards in this respect.”

     Deocamdata data oficiala pentru lansarea noilor versiuni ale aplicatiilor Navigon din App Store nu este cunoscuta dar pana luna viitoare ele ar trebui sa fie disponibile. Compania nu a anuntat o posibila actualizare a hartilor disponibile in momentul de fata dar fiecare lansare importanta a adus harti noi deci ar trebui sa avem parte si acum de un update pentru ele.