Conceptul unei carcase foarte interesante pentru iPhone

     In imaginea de mai sus avem prezentat conceptul unei carcase Belkin care a castigat locul intai la Korean Belkin Design Awards anul acesta. Vorbim despre o carcasa din silicon care are in partea din spate cateva taieturi ce permit fixarea castilor ori a unei multitudini de alte accesorii sau produse pe care le puteti lua cu voi oriunde mergeti. Carcasa din silicon acopera marginile dispozitivului exact precum o carcasa Bumper insa partea din spate este special taiata pentru a putea fi introduse sub ea diverse bunuri pe care le aveti in mana sau prin buzunar si nu doriti sa le pierdeti.

      Desi ideea in sine este buna, o carcasa de acest gen ar oferi protectie minima pentru partea din spate a terminalului care in mod sigur s-ar zgaria rapid in urma introducerii bunurilor pe sub taieturile siliconului. Avand in vedere ca Belkin a castigat un premiu pentru acest design, este foarte posibil ca in viitor sa vedem un asemenea produs disponibil de la ei desi utilitatea sa este discutabila.

3 COMENTARII

  1. @zaone ..cel mai probabil dupa cum arata grosimea siliconului din spate carcasa are 2 straturi primul care protejeaza spatele tel si al doilea care sa permita fixarea accesoriilor .