Foxconn produce mai putine terminale iPhone 4 inaintea lansarii iPhone 5

    Foxconn este fara indoiala unul dintre partenerii Apple care produce, cele mai multe terminale iPhone 4 iar conform celor de la DigiTimes in luna august prioritate a avut terminalul iPhone 5, iPhone 4 cazand pe un loc secund fiind produs in mai putine exemplare. Aceasta schimbare are desigur legatura cu iminenta lansare a iPhone 5 insa cei de la 9to5mac sustin ca la invel global stocurile de terminale iPhone 4 au scazut in magazinele Apple si cele ale partenerilor, acesta fiind un semn ca produsul ar putea fi inlocuit in viitorul apropiat.

Industry observers said Foxconn’s shipments of iPhone 4 may have decreased in August because of inventory adjustments ahead of the launch of the new iPhone model.

    Ieri am discutat in cateva articole despre lansarea terminalului iPhone 5 si v-am spus ca presedintele France Telecom a declarat intr-un interviu televizat ca terminalul celor de la Apple va fi lansat in Franta pe data de 15 octombrie. Desigur ca data nu poate fi confirmata deocamdata insa vorbim despre o informatie venita de la seful unuia dintre cei mai importanti parteneri ai Apple deci un sambure de adevar trebuie sa fie acolo. Sprint si-a anuntat angajatii ca urmeaza sa lanseze iPhone 4 anul acesta deci este foarte posibil ca dispozitivul celor de la Apple sa devina “iPhone-ul ieftin” si iPhone 5 sa preia rolul principal dar nu la toti operatorii de telefonie din SUA.