O noua carcasa pentru iPhone 5 prezinta un dispozitiv cu ecran de 4 inch

    In momentul de fata toti marii vanzatori de accesorii pentru iDevice-uri au cel putin un model de carcasa pentru iPhone 5 iar acel model prezinta in dispozitiv cu ecran de 4 inch. Carcasa din imaginile acestui articol a aparut in cursul noptii pe internet si desigur ne lasa impresia ca iPhone 5 va fi un dispozitiv mai mare, cu un ecram mai mare desi deocamdata Apple nu a discutat absolut deloc despre el. Carcasa din imagini este asemanatoare cu cea pe care Case Mate vroia sa o vanda saptamana trecuta si dupa cum vedeti permite introducerea unui iPhone 4 in ea insa desigur cativa mm raman neocupati.

    In ultimele saptamani au aparut pe internet foarte multe carcase de acest gen insa din pacate nu avem inca o poza clara cu dispozitivul celor de la Apple. Teoretic iPhone 5 ar trebui sa aiba un ecran de 4 inch si ar trebui sa fie mai subtire decat iPhone 4 insa in realitate foarte putine persoane stiu cu exactitate cum va arata urmatorul terminal pe care Apple urmeaza sa il lanseze oficial pe piata. Pe masura ce ne apropiem de eveniment vom vedea tot mai multe astfel de carcase si tot mai multe zvonuri si sper ca intr-unul din ele sa fie “ascuns” iPhone 5.

5 COMENTARII

  1. nu mi se pare a fi real, defapt sunt toate carcasele astea “pentru iphone 5” ceva marketing din parte producatoriilor de carcase dar nu stiu cine ar cumpara o carcasa i5 daca nici macar nu stim cum va arata sau daca macar va fi lansat vreodata!

  2. da, ar fi bine sa aiba 4inch dar sa fie cu rezolutie mai buna… si poate ca Apple nu ar vrea sa scape de retina display ca ei sunt unici prezenti pe iphone 4….

  3. @zeitgeist cumparati samsung galaxy mini 😉 de 4″ nu este paleta de ping pong, mai ales la designul apple fara butoane precum la altele ( in afara de cel HOME ) la 4,3 in sus paletele de ping pong, dar un 3,7-4″ ar fi foarte bine, tie daca nu iti plac smartphoneurile mai mari cumparati un smsung de 3″ sau poate Apple va lansa un iphone mai ieftin care ar putea fi de 3″