Prototipuri ale iPhone 5 care nu apartin Apple apar pe internet

    Ieri v-am spus ca o placa de baza care se presupune ca ar fi pentru iPhone 5 a aparut pe internet si prezinta chip-ul A5 care ar trebui sa fie implementat in iPhone 5. Din pacate placa de baza in sine nu oferea credibilitate indeajuns de mare asa ca la careva ore dupa publicarea ei a aparut pe internet imaginea de mai sus care prezinta un presupus iPhone 4S care are chip A5. Componentele sunt dezasamblate insa conectate la ecran si totul a fost facut in ideea de a demonstra ca acel chip A5 al iPhone 4S este real si functioneaza.

     Problema cu aceasta poza sta in faptul ca acea carcasa utilizata este veche iar locasul pentru senzorul de proximitate este diferit fata de cel din carcasele albe ale actualelor iPhone 4. Apple a refacut zona senzorului de proximitate in versiunea alba a iPhone 4 si dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, carcasa prezentata ieri are un grilaj normal care indica utilizarea unui model vechi. Cei de la iFixyouri au concluzionat ca acest prototip nu ar putea apartine companiei Apple din cauza acestui grilaj pentru senzorul de proximitate si poate au dreptate.

      Terminalul prezentat ieri ar putea fi construit din componente pentru iPhone 4/5 disponibile pe internet insa de catre o terta persoana si nu de catre Apple. Pe de alta parte prototipul ar putea fi construit chiar de catre Apple care a inclus aceasta carcasa pentru a induce lumea in eroare iar Apple este cunoscuta pentru aplicarea unor asemenea tactici. Oricare ar fi adevarul din spatele acelor poze, cu totii asteptam sa vedem adevaratele terminale iPhone 5 care din pacate intarzie sa apara.