iPhone 5 si iOS 5 prezentate pe 5 octombrie, invitatiile pentru eveniment trimise saptamana viitoare?

    Zilele trec si tensiunea creste iar Apple nu a trimis inca invitatiile pentru conferinta in care ar urma sa prezinte iPhone 5 si noul iOS 5. Aceasta conferinta ar putea avea totusi loc peste 2 saptamani, adica pe 5 octombrie iar informatia este furnizata de un angajat al companiei din Cupertino care desigur vorbeste fara acordul sefilor sai. Conform acestuia Apple ar urma sa tina conferinta de prezentare a iPhone 4S, iPhone 5 si iOS 5 peste 2 saptamani iar saptamana viitoare ar trebui sa fie trimise catre jurnalisti invitatiile  oficiale pentru conferinta.

The long (inter)national iPhone 5 release date nightmare is fourteen days away from being over, according to an Apple employee who’s speaking out of turn. Assuming the event isn’t being held on a Monday, that points to October 4th or 5th for the event. One week from now, Apple will announce a media event and send out press invites. Nothing will be said in advance as to what the event is about, but the images and catch phrase on the invite will subtly hint that it’s the iPhone 5 so that the correct journalists show up, as opposed to if this were the launch of a new iMac. The event will then be held on the 4th or 5th, and if Apple’s recent tradition holds true, will be live-broadcast over the internet in an effort to get Apple’s message directly to mainstream consumers without being entirely filtered through the tech media. Tim Cook will see his first action in an Apple product launch event, as dodging the stage entirely would lead to “Where’s Tim?” questions which would only build up otherwise.

   Martea viitoare ar trebui sa vedem pentru prima oara invitatiile pentru conferinta de prezentarea a iPhone 5 si iOS 5, invitatii in care desigur ca Apple nu va specifica in mod clar ca urmeaza sa prezinte un nou iPhone. Avand in vedere ca astazi este miercuri si Apple inca nu a trimis invitatii, teoria prezentata de cei de la Beatweek ar putea fi credibila insa ea practic reitereaza un zvon pe care l-am prezentat in weekend dar care in mod ciudat nu a fost foarte mediatizat. Este aproape sigur ca Apple nu va tine conferinta pana la sfarsitul lunii septembrie din moment ce nu a trimis inca invitatiile deci ea ar trebui sa aiba loc in prima saptamana a lunii octombrie.

    Daca prezentarea va avea loc pe 5 octombrie atunci lansarea de pe 14/15 octombrie este mai mult decat plauzibila deoarece vine la 9 zile dupa prezentare, exact cum s-a intamplat si in cazul iPad 2. Acum desigur ca ramane de vazut ce va face Apple in final dar teoretic pe 5 octombrie ar trebui sa vedem noul iPhone 5.

9 COMENTARII

  1. Abia asteptam,btw zaone ai vazut ca foarte multe jocuri sunt in Mac App Store?ti-as recomana gta 3,vice city si san andreas ca sunt gratis am impresia pe Mac Mini arata bine cred 🙂
    Abia astept sami cumpar si eu un Mac.
    Poate faci si un articol ceva 🙂

  2. Abia aștept!

    Atunci să te ții, să vezi invazie de trolli pe iDevice.ro care să încerce să ne convingă că prezentarea a fost o mare dezamăgire, că noul telefon nu este cine știe ce, că totul e copiat după androizi, că nimeni nu îl va cumpăra, că unul sau altul vor fi decis brusc să treacă pe Android, cică din cauza dezamăgirii, etc. – să vedeți dacă nu va fi așa! 😉

  3. Da , vor fi o gramada de ametiti care vor zice ca telefonul nu e cine stie ce si se va vinde in cateva mii de bucati doar , ca si tabletele Android 🙂

    In ceea ce priveste poza acestui articol , am avut in mana un iPhone de acela cu capac de aluminiu nu de sticla , si e frumos , mai putin stickerul Apple care s-a zgariat din prima zi (deh , capacul nu e original) .

  4. @zaone:” Avand in vedere ca astazi este miercuri si Apple inca nu a trimis invitatii….”
    O fi miercuri,da la ora cand scriu eu randurile aste,in California e 6 dimineata!Deci mai ai rabdare ca s-ar putea sa iasa ceva!

    P.S.:corectie,e 5 dimineata!

  5. @tigris regalis: si daca unii vor fi dezamagiti de noul iphone … care este problema ta, fiecare foloseste ce telefon doreste … oricum majoritatea comentariilor tale sunt doar ptr a jignii pe alti vizitatorii ai paginii care nu sunt de aceeasi parere cu tine