3 milioane de carcase comandate pentru iPhone 4S cu butoane de volum repozitionate si camera mai mare

    In aceasta seara am scris un articol in care va prezentam noile carcase ale celor de la Otterbox si Speck care au ajuns in magazinele AT&T si se presupune ca sunt pentru noul terminal iPhone 4S. Carcasele contin 2 modificari de design fata de cele pentru iPhone 4, mai exact au locasul camerei mult marit si au butoanele de volum repozitionate in partea dreapta a dispozitivului. Pana acum aflasem ca doar butonul Mute avea sa fie repozitionat in partea dreapta a terminalului insa cei de la Otterbox par convinsi ca atat butoanele de volum cat si butonul Mute vor fi repozitionate si se pare ca pana acum a comandat fabricarea a 3 milioane de carcase cu acest model.

     Carcasele celor de la Speck prezinta un locas marit pentru camera presupului iPhone 4S iar carcasele de la Otterbox prezinta butoane de volum/Mute repozitionate, aceasta fiind prima oara cand aflam despre aceasta modificare. Din pacate ambele carcase prezinta un terminal iPhone cu exact aceleasi dimensiuni in lungime/latime deci este foarte posibil ca dispozitivul sa nu aiba ecranul de 4 inch pe care toata lumea il asteapta. Chiar si fara ecran mai mare s-ar putea sa ne bucuram de o camera de 8 megapixeli capabil sa filmeze HD in format 1080p dar eu unul as fi preferat pastrarea camerei si introducerea unui ecran mai mare.

      In concluzie, iPhone 4S se anunta a fi interesanta, daca nu cumva carcasele trimise de cei de la Otterbox/Speck se vor dovedi a fi complet gresit fabricate.

15 COMENTARII

  1. inebunesc …cedez nu mai pot ce fac astia de la apple cu noi ,ne tin ca pe maimutoi ..cersim o imagine un fir o sursa un coment un fir de adevar ,,nu, nu mai pot o iau razna ….nu mai vreau apple ….glumesc cind zici ca apare zaone ????

  2. @alex: Era mult peste, hai sa n-o dam acum in diverse. Va avea SGS 2 camera de 10 mpx, dar conteaza senzorul de imagine nu faptul ca face o poza care nu iti incape pe ecran.

  3. ai dreptate @Alex uita-te la secunda 36(si opreste imaginea) ca sa vezi ca albastru pe sgs se vede vai mama lui si mai fai un stop cind prezinta poza pt fiecare in parte(asta spre sfirsit) si ai sa vezi cit de profund capteaza leaganul din fundal sa nu mai vb de culoarea care e cum e pe sgs…

  4. Zaone are perfecta dreptate, nu conteaza mpx, ci senzorul si lentila. iPhone4 a avut intradevar cea mai tare camera vara trecuta, chiar mai buna ca cele de 8mpx. Vezi HTC, care are la absolut toate smartphone-urile senzorul varza. Poti compara aici, dai la color poster si la poza cu barcile, cladirea din spate te ajuta cel mai mult sa vezi care are intradevar o camera buna.

    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3275&idPhone2=3115&idPhone3=3776

  5. pai daca 4S o sa fie noua versiune de iPhone sigur are camera mai mare ….. dar daca 4S e varianta mai ieftina nu are cum sa aiba camera mai mare ………..