AT&T primeste deja primele carcase pentru iPhone 4S cu camera mai mare

    Desi oficial Apple nu a anuntat inca lansarea noilor terminale iPhone 4S/5, la AT&T au fost deja aduse primele carcase care ar trebui sa fie compatibile cu noile dispozitive. In imaginile din acest articol le aveti prezentate si observati foarte rapid ca locasul camerei este mult marit. Se speculeaza ca iPhone 4S/5 va avea o camera mult mai buna decat iPhone 4 iar carcasele de mai sus par sa confirme acest lucru bazandu-ne strict pe faptul ca locasul camerei a fost considerabil marit. Senzorul de imagine ar trebui sa fie mai mare si este posibil ca Apple sa adauge dual-flash LED pentru terminalele sale altfel e greu de inteles de ce au carcasele un locas atat de mare.

    Noile carcase par a avea aceleasi dimensiuni precum cele vechi deci dispozitivele pentru care sunt facute nu vor fi mai mari ca si dimensiuni si nu vor avea ecrane mai mari. Carcasele sunt prezentate de cei de la BGR ca fiind pentru iPhone 4S insa nu este sigur ca acesta va fi singurul dispozitiv prezentat de catre Apple anul acesta. Carcasele prezinta un terminal iPhone 4S cu camera de 8 megapixeli, un upgrade pe care multe zvonuri lansate pana acum il anuntau dar din pacate aceleasi carcase prezinta un terminal cu un ecran de 3.5 inch, precum iPhone 4.

     Sper ca pe langa iPhone 4S cu ecran de 3.5 inch sa avem si un iPhone 5 cu ecran de 4 inch desi conform acestor carcase pare imposibil acest lucru.

UPDATE: Ceea ce aceste poze nu prezinta este repozitionarea butoanele de volum in partea dreapta a dispozitivului. Carcasele din imagini sunt produse de Otterbox si se pare ca respecta schitele carcaselor fabricate deja in China.

Aici puteti citi mai multe informatii despre noile carcase.