Video: M.U.S.E. – cel mai nou third person shooter facut utilizand Unity Engine

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aZr-x1j-lno[/youtube]

    Unity Engine este motorul grafic din spatele ShadowGun, jocul care va fi probabil declarat cel mai bine realizat joc, din punct de vedere grafic, din App Store dupa data de 28 septembrie cand va avea loc lansarea oficiala. Totusi titlul ar putea fi in curand impartit cu M.U.S.E., un alt third person shooter pe care il avem prezentat in clipul de mai sus ruland pe o tableta iPad 2 si care este realizat folosind acelasi motor grafic Unity Engine. M.U.S.E. are desigur un cu totul alt environment si o cu totul alta poveste in spate insa grafica “avansata” pentru platforma iOS ar putea face din ele unele dintre cele mai populare jocuri din App Store.

     Din pacate despre M.U.S.E. nu stim mai nimic in afara clipului de mai sus insa jocul pare a fi complex si interesant dar ramane de vazut ce va aduce pentru platforma celor de la Apple. De indata ce voi afla informatii noi despre M.U.S.E. va voi anunta deoarece pare a fi un joc cu potential ridicat.

5 COMENTARII

  1. Jocul este 3rd person. Nu FPS. Iar grafic nu mi se pare nici macar apropiat de ShadowGun, ci mai degraba de Splinter Cell Conviction (inafara de explozii).