Apple reseteaza datele din iTunes Match, pregateste lansarea iOS 5

     Dupa resetarea datelor backup-urilor din serviciul iCloud, iata ca in cursul serii trecute compania din Cupertino a anuntat ca si serviciul iTunes Match va avea parte de o resetare a datelor salvate, insa pe data de 26 septembrie. iTunes Match este un serviciu care permite utilizatorilor sa isi creeze in contul iCloud o librarie a melodiilor din calculator, librarie pe care o pot asculta/transfera pe orice alt iDevice/Mac. Acest anunt al Apple vine ca un al doilea “avertisment” privind lansarea iOS 5 care teoretic ar trebui sa aiba loc pana la jumatatea lunii octombrie.

To continue to improve the overall quality and reliability of iTunes Match, it has become necessary to delete all current iCloud libraries. All iCloud libraries will be deleted on Monday, September 26th at 9am PDT. The songs on your computer should not be affected. As always, please backup regularly and do not delete the music you add to iCloud from your computer.

     La inceputul lunii octombrie ar trebui sa avem disponibila versiunea GM a noului sistem de operare si din acel moment toate datele din iCloud nu vor mai fi resetate. Lansarea versiunii GM ar trebui sa aiba loc pe data de 4 octombrie cand Apple ar trebui sa tina conferinta de prezentare a iOS 5, iCloud si noul iPhone 5.