Apple lanseaza iTunes Music Store si iBookStore in 12 tari europene

    Ieri dimineata va spuneam ca Apple ar putea lansa iTunes Music Store si in tarisoara noastra, pe parcursul zilei va prezentam in exclusivitate dovezi ale deschiderii magazinului plus a posibilitatii de a inchiria filme, aseara va prezentam in exclusivitate noul layout al magazinului iar astazi v-am anuntat ca magazinul este oficial lansat. Ei bine aceeasi pasi i-a urmat Apple in cursul serii trecute si pentru alte 11 tari europene astfel ca acum iTunes Music Store este disponibil si in : Bulgaria, Cipru, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Slovacia si Slovenia.

    Pe langa iTunes Music Store-uri avem si iBookStore-uri care acum permit in sfarsit utilizatorilor sa achizitioneze carti iar in anumite tari exista posibilitatea de a inchiria filme. V-am spus ieri ca si la noi va fi introdus un iTunes Movie Store in curand dar deocamdata nimic nu a aparut in iTunes asa ca mai trebuie sa asteptam probabil pana saptamana viitoare pentru a avea posibilitatea de a inchiria filme de la Apple. In concluzie, Apple si-a extins foarte mult piata de distributie a muzicii si a cartilor, acum ramane sa faca si un magazin in Romania.

4 COMENTARII

  1. am cumparat si eu cateva cantece, asa, in semn de multumire.
    poate se decid sa faca si un Apple store la noi, ca doar au la bani, ca pot cumpara planeta :))

  2. Ar mai rămâne și Apple Store, magazinul fizic (“brick-and-mortar”), dar acela nu cred că se merită deocamdată, sunt multe țări cu Apple Online Store și fără Apple Store (cred că majoritatea sunt în această situație), iar mie mi-ar fi de-ajuns să cumpăr online.