Noi carcase de silicon si case-mate pentru iPhone 5 listate in sistemul intern al AT&T

    In weekend va spuneam ca in sistemul de intern al AT&T au fost listate primele carcase Case-mate pentru iPhone 5 si iata ca in cursul serii trecute aflam ca acelea nu au fost singurele. Cei de la BGR au prezentat imaginea de mai sus in care ne arata ca alte carcase pentru iPhone 5 sunt listate in sistemul de inventariere al produselor al AT&T si ele vor fi disponibile pentru achizitie de indata ce iPhone 5 va fi lansat. Partea interesanta este ca acum cateva saptamani case-mate incercase sa puna carcasele in vanzare pe propriul website dar apoi le-a retras imediat spunand ca ele nu reprezinta design-ul iPhone 5 si ca vor fi disponibile abia dupa lansarea dispozitivului.

     In imaginea de mai sus avem design-ul carcaselor celor de la Case-mate si observati ca dispozitivul are un locas mai mare pentru camera dar are si butonul Mute repozitionat. Daca aceste carcase sunt intr-adevar facute dupa design-ul iPhone 5 si case-mate le liseaza deja in inventarul AT&T atunci este posibil ca design-ul de mai sus sa il regasim in terminalul iPhone 5. In acest articol v-am prezentat un iPhone facut dupa design-ul acestor carcase si uitandu-va la clipul video de acolo va puteti face o idee in legatura cu modul in care va arata dispozitivul celor de la Apple.

      Pe langa carcasele doar listate de AT&T, avem si altele de silicon care au ajuns la magazine si sunt disponibile pentru achizitie iar in ceea ce priveste design-ul observati ca este asemanator cu cel al carcaselor companiei case-mate. Aceste noi carcase de silicon nu sunt fabriacate de catre case-mate ci de un alt producator insa acelasi design a fost utilizat si eu unul ma astept ca iPhone 5 sa arate exact precum il prezinta pozele de mai sus.

1 COMENTARIU