Urmareste conferinta de prezentare a iPhone 5, iOS 5 si iCloud

     Diseara incepand cu ora 20:00 Apple va da startul unei conferinte asteptate de mai bine de un an de zild de zeci de milioane de utilizatori de pe glob. In aceasta seara vom afla in sfarsit cum arata viitorul terminal iPhone al companiei Apple insa vom afla si ce surprize are Apple pregatite pentru noi in iOS 5 si iCloud. Conferinta va fi cel mai probabil prezentata de catre Tim Cook, noul CEO al Apple, insa nu este exclus ca Steve Jobs sa isi faca aparitia pe scena pentru a vorbi putin despre timpul petrecut la Apple si realizarile sale in cursul acelei perioade.

      Din pacate Apple nu va transmite in direct conferinta pentru public insa ei o vor transmite pentru angajatii si presa din Londra asa ca este posibil sa avem parte si noi de o conexiune LIVE de la eveniment. Pe parcursul conferintei voi cauta un feed LIVE si daca il voi gasi il voi publica in aceasta pagina iar sansele ca un feed sa existe sunt destul de mari avand in vedere ca la aproape toate conferintele Apple a existat macar unul. Acestea fiind spuse, va astept incepand cu ora 19:30 sa discutam despre tot ce va prezenta Apple in conferinta, voi trimite o notificare PUSH in aplicatie cand incep discutiile dar daca nu aveti aplicatia iDevice.ro instalata va puteti abona la chatul de mai jos pentru a fi notificati prin e-mail cand incepe distractia.

     Chat-ul de mai jos functioneaza si pe iDevice-uri deci daca nu sunteti acasa la acea ora puteti intra de pe terminalul vostru pentru a urmari discutiile sau pentru a participa la ele.

    Feed LIVE de la conferinta voi publica sub chat DACA va exista vreunul. Realitatea, Stirile Pro TV si restul ziarelor mint cand spun ca au asa ceva pentru ca nu exista un feed deocamdata. Este posibil ca pe parcursul conferintei sa apara unul sau mai multe feed-uri pe care le voi publica si eu dar pentru inceput NU exista nimic. Puteti urmari LIVE Blogging pe Engadget, Slashgear sau ars technica, site-uri care au oameni la conferinta. Restul site-urilor de profit republica ceea ce scriu site-urile mentionate de mine.

     Din pacate compania care hosteaza paltforma chat-ului are probleme foarte mari in a sustine load-ul la care este supusa asa ca exista lag in publicarea comentariilor!