Apple Care+ te ajuta sa inlocuiesti iPhone-ul tau chiar si in cazul unui accident

    Impreuna cu noul iPhone 4S, Apple a lansat un App Store un nou produs numit AppleCare + care ofera utilizatorilor posibilitatea de a isi extinde garantia dispozitivului dar si de a beneficia de inlocuirea terminalului in cazul unui accident. Noul produs al celor de la Apple ne da posibilitatea de a inlocui sau repara un iPhone de 2 ori contra sumei de 49$ indiferent ce defect are dispozitiv. Practic daca e vorba de o inlocuire completa sau de o inlocuire a ecranului, utilizatorul va plati doar 49$ la Apple si problema sa va fi rezolvata. In mod normal inlocuirea in cazul unui accident care a avut loc din cauza utilizatorului nu se aplica deci AppleCare + extinde garantia la 2 ani dar aduce si facilitatea repararii/inlocuirii la un pret mult mai mic.

Every iPhone comes with one year of hardware repair coverage and 90 days of telephone technical support. AppleCare+ for iPhone extends repair coverage and technical support to two years from the original purchase date of your iPhone and adds coverage for up to two incidents of accidental damage due to handling, each subject to a $49 service fee.1 With AppleCare+ for iPhone, Apple experts can help troubleshoot issues over the phone or at an Apple Retail Store. They’ll answer questions about iOS, Apple iPhone apps such as Mail, iMessage, and Calendar, and help you solve interconnectivity issues between your iPhone and Mac or PC. And if your iPhone needs service under the plan, Apple technical support representatives can even set up a repair during the same call.

     Acesti 49$ se platesc pe langa cei 99$ platiti pentru a cumpara pachetul oferit de catre Apple si sa nu credeti ca este vorba despre o suma mare deoarece reparatiile terminalelor iPhone sunt foarte costisitoare. Deocamdata noul AppleCare + este disponibil numai in SUA dar Apple il va extinde mai mult ca sigur international si el va ajunge probabil in cursul acestui an si in Europa unde preturile in euro vor fi ceva mai mici. In Romania resellerii locali ar putea introduce asemenea planuri pentru utilizatori, totul depinzand de bunavointa Apple.

4 COMENTARII

  1. si ca de obicei in Europa noastra o sa fie pretul mai mare,,,sunt convins,,,
    ma intreb de ce tot timpul aici sunt mai scumpe unele chestii decit in amerika

  2. De ce combustibilul e mult mai ieftin ca in europa…..???????

    Pentru ca pe spatele nostru ei traiesc mai bine….

    Asta a fost intotdeauna practica marilor puteri.
    Nu poti trai mai bine daca nu faci chestii din astea.

  3. O numesc o mare frectie…ghici ce a patit telefonul meu “asigurat” dupa ce a facut o baita … A ajuns piese de schimb… Asigurarea… Care asigurare? … O intrebare am si eu pentru cei care se simt ofensati , de fapt 2:
    -Cate ecrane ati spart la vechile Nokii? – nici unul 🙂
    -De cate ori ati scapat orice telefon vechi in apa si nu a patit nimic?

    La cat costa terminalele … cei de la Apple ar trebui sa faca ceva… nici nu aveti idee cate sunt in service-uri

    “Pai bai tarane asta e d’ala de se pune pe masa in club nu se bate cuie cu el”… Si eu ii raspund ca am avut “Aifon” 2G la 2 saptamani de cand a aparut in SUA si stiu cu ce se mananca 🙂 dar cele de mai sus se intampla … total eu + prietena mea 2 buc 2G / 2 buc 3G +1 buc 3GS si 2 buc 4G 🙁 … Parerea mea ca sunt foarte sensibile