DeleteTrack sterge muzica din aplicatia iPod a iOS 4

    In iOS 5 Apple a implementat o functie pe care alte telefoane o au de ani de zile, ea permitand utilizatorilor sa stearga melodii individuale din aplicatia iPod a iOS. Din pacate cei care utilizeaza iOS 4 nu vor beneficia de aceasta functionalitate pentru ca Apple nu va mai include functii noi in vechea versiune a sistemului de operare. Daca totusi intentionati sa utilizati iOS 4 pana apare o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 arunci va anunt ca tweak-ul deleteTrack permite utilizatorilor sa stearga melodii individuale din aplicatia iPod, exact precum in iOS 5.

Delete music/videos right from your iPod app! This tweak brings this amazing iOS5-feature to non-iOS5 devices. Please donate if you have an old device and appreciate this. Usage: go to iPod -> More -> Delete music, you’ll then see a lost of all of your tracks. Swipe to delete them. Requires MFMusicLibrary framework.

     Pe iOS 5 nu puteti instala acest tweak insa nici nu are rost sa faceti acest lucru. DeleteTrack este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss din Cydia.

3 COMENTARII

  1. e minunat tweak-ul asta, l-am instalat, am facut modificarile si acum iTunes nu mai recunoaste nimic de pe iPhone si trebuie sa fac restore. Nu recomand, cel putin nu pe iPhone 4