iPhone 4S disponibil la okazie pentru un pret decent

    Diseara vor incepe oficial pre-comenzile pentru noul terminal iPhone 4S iar pe data de 14 octombrie magazinele Apple din 6 tari de pe glob vor avea terminalele in stoc. In Romania terminalul iPhone 4S va fi initial disponibil prin intermediul celor care il cumpara din strainatate si il vand aici la preturi mult mai mari iar pe celebrul site romanesc de licitatii au inceput deja sa apara primele oferte. Pentru doar 1100€ veti putea butona noul iPhone 4S la doar doua zile dupa lansarea oficiala si daca va grabiti puteti alege chiar si ce model vreti.

     Pretul este modic fata de cele la care a inceput sa se vanda iPhone 4 anul trecut si ma astept ca magazine precum Altex sau Media Galaxy sa il aduca din nou la preturi incepand cu 2500€ deoarece anul trecut au avut clienti si anul acesta situatia nu va fi diferita. In concluzie, daca va grabiti scoateti miile de euro din buzunare ca bucatile initiale se vor vinde ca painea calda.

19 COMENTARII

  1. mda, astept pana la anul cand va aparea i5 si cand voi avea bani suficienti
    btw, tocma miam reinnoit telefonul 360 grade.
    Pana la anu, nam treaba

  2. Cred ca 4S va avea un competitor pe masura. Sapt viit pe 11 oct isi va face aparitia. Cei de la GSM arena au iesit cu noi specificatii de la sursa,baterie de 2000mA,ecran HD…si multa “înghetată”.

  3. eMag il va avea curand pe stoc la preturi rezonabile in functie de versiune si nici una din ele nici macar nu vor atinge pragul de 4000 ron.Lasati okazii.ro si alte tampenii si asteptati sa ajunga pe stoc la eMag sau evomag.Parerea mea umila

  4. OK, am auzit tot felul de comentarii tâmpite la adresa iPhone-ului, “nu au facut la 4s nimic, ca ecranul e la fel de mic, ca procesorul e la 1gb” și astea toate in comparație cu Samsung Galaxy S2, eu am ținut in mana si butonat unul, e ca si cum ai avea o caramida in comparație cu iPhone-ul.
    Apoi, revenind la subiectul discutat aici, e exagerat sa îl comercializezi la prețul ăla, dar atâta timp cat vor exista cei care le cumpara, sa dea 2500€ pe unul si e cel mai tare din parcare, mai ales ca seamănă leit cu 4, adică DĂĂĂ! Stupid people do stupid things 😉

  5. Faptul ca nu au schimbat “look-ul” cu nimic e o grea lovitura pentru cei care-si cumpara iphone doar ca sa se laude cu el, dar de astia chiar nu mi-e mila!
    Nasol e altceva si anume faptul ca update-urile nu-si prea gasesc aplicabilitate imediata, mai ales la noi. E OK, are un procesor mai bun, dar nu pot sa ma bucur de el pt ca mamlimiteaza bateria. Ca sa nu mai vorbesc de siri care, senzational dupa parerea mea, este inca limitat de bariera limbii.

  6. Siri e abia inceputul. O sa vedem in cativa ani unde o sa evolueze aceasta tehnologie…
    Filmele sf din trecut incep sa devina realitate.

  7. depinde de om.Daca as fi unul gen Columbeanu sau Becali as comanda vreo 3 bucati si as face cadou unul si lui zaone.Cand dispui de foarte multi bani chestiile astea sunt precum cumparam noi scobitori.

  8. -naspa ,eu nu as da pe iPhone mai mult de 200e indiferent cai 4s 5. sau 6 cand vor aparea….Lumea e bolnava ,acum, ca ati avut 3g cu ce va dat pe spate ? ca sa aveti ceva mai tare.! .nu vedeti ca depindem de internet si operatori te jupoaie cu zile,si asa ca ramai la mila celor care iti da wifi gratis sa te bucuri ca ai tel,4s