iPhone 4S – in memoriam Steve Jobs

   Probabil putini dintre voi realizeaza asta acum dar iPhone 4S este ultimul iPhone la care Steve Jobs a lucrat. Terminalul arata din punct de vedere estetic exact precum iPhone 4 insa co-fondatorul companiei Apple a fost activ implicat atat in dezvoltarea software-ului inclus cat si a hardware-ului imprumutat de la iPad 2. Sisteme precum Siri pot fi usor legate de spiritul revolutionar al lui Steve Jobs si fara curajul sau de a inova probabil industria telefoanelor mobile ar fi fost cu mult ani in urma in ziua de astazi. De la lansarea primului iPhone si pana la iPhone 4S, Apple a schimbat putin cate putin industria terminalelor mobile si celor din conducerea companiei le va fi foarte greu sa ii calce pe urme lui Steve Jobs.

     Unii spun ca S-ul din coada noului iPhone i-ar fi dedicat lui Steve Jobs si desi nu ar fi greu de crezut ca Apple i-ar putea face, co-fondatorului sau o asemenea onoare, poate realitatea este putin diferita. Indiferent carei strategii de marketing ii este atribuita denumirea, iPhone 4S va fi cel mai probabil un dispozitiv care va intrece in vanzari iPhone 4 iar moartea lui Steve Jobs va contribui cu siguranta la acest lucru. Steve Jobs si-a trait o buna parte din viata in birourile companiei Apple si la final desi bolnav a preferat sa continue sa lucreze, sa inoveze si la WWDC 2011 l-am vazut pentru ultima oara intr-o conferinta a companiei Apple.

     Chiar daca iPhone 4S nu este iPhone for Steve Jobs, cred ca Apple va scoate cateva produse speciale in memoria legendarului sau fondator.

18 COMENTARII

  1. Îmi vine greu să accept realitatea că a murit.Până și conștientul meu de abia realizează.RIP Steve…un vizionar complet.

  2. Exact acelasi lucru il simt si eu…de la 5am de cand m-am trezit si am vazut stirea…mintea mea refuza sa creada desi sunt constient ca asa e.
    Comunitatea Apple simte un mare gol in momentul asta…the inventor is gone…

  3. mare pierrdere…pacat de el. inca un exempu de oameni mari cu o minte sclipitoare ce au realizat lucruri uimitoare pentru omenire care se pierd si oameni fara caracter si tot felul de “elemente” inca populeaza fara rost Terra. Nu te vom uita niciodata Steve si vreau sa cred ca in fiecare iDevice pe care il detinem exista o mica parte din Steve Jobs.

  4. RIP Steve. Uite, chiar si decedat aduce un boost de vanzari pt Apple, omul asta e in stare sa vanda si decedat.

    Dar da, un vizionar absolut.

  5. Poate ca nu e asa. Poate ca aveau un iPhone 5 pregatit, dar nu au mai apucat sa-l lanseze tocmai pentru ca stiau de starea lui Steve.

  6. @ shock… Sa sti ca pana la lansare se poate face modificarea! Sincer nu vreau sa achizitionez un iPhone 4S dar daca va fi iPhone 4(for)SJ sigur am sa il cumpar!!! RIP Steve Jobs

  7. Cum poti frate sa afirmi asemenea ineptie ? Tu crezi ca Apple nu are deja facute planurile pentru iphone 5,6…, ipad 3,4 ? Toate astea se fac cu mult timp inainte, stai linistit. Steve va avea un aport si la urmatoarele device-uri, deoarece au fost create in vremea in care el inca traia.

  8. @daviphi _ Iphone4S NU e de la iphone for Steve ( vrei sa spui ca ei erau sigur ca moare? )
    S = secondary
    Iphone 4S e un telefon foarte bun. daca vrei ecran mai mare sau Androshit … . la urma urmei e un telefon si trebuie sa aiba o marime cat de cat mica.

  9. da… speranta moare ultima.
    TU pregatesti o prezentare in 2-3 zile? de aseamena anvergura. Vrei sa spui ca au schimbat numele din 5 in 4S in ultimele 24-48 de ore? S=speed si cele fara S= no speed?

  10. Ok. stiu ca “S’ se spune ca ar reprezenta “Speed”, dar te-ai gandit ca “noul S” ar putea veni de la “Siris Personal Assistant” -Siri ?