Samsung si Google amana lansarea Nexus Prime din respect pentru Steve Jobs

    Dimineata va spuneam ca Samsung si Google se pregatesc sa prezinte noul Nexus Prime pe piata intr-un eveniment ce ar urma sa aiba loc undeva in cursul saptamanii viitoare. Cateva ore mai tarziu oficiali ai celor 2 companii anuntau ca evenimentul de prezentare a noului dispozitiv a fost amanat impreuna cu lansarea si motivul aparent pare sa fie decesul lui Steve Jobs. Companiile nu au precizat initial acest lucru, cei de la AllThindsDigital au reusit sa obtina informatii de la surse din interiorul companiei care au confirmat ca decesul fostului CEO al Apple este morivul acestei amanari, iar dupa aceasta confirmare a venit un alt comunicat oficial care anunta ca decesul lui Jobs este adevaratul motiv.

Samsung and Google decide to postpone the new product announcement at CTIA Fall. We agree that it is just not the right time to announce a new product. New date and venue will be shortly announced.

***

The decision to postpone things was made late last night at the top levels of both companies, sources said, with Jobs’ death being the reason. There are no delays with the product itself, sources insisted.

****

We believe this is not the right time to announce a new product as the world expresses tribute to Steve Jobs’s passing.

     Decizia a fost cel mai probabil luata de Google si nu de Samsung care este doar un executant al contractului incheiat cu, compania din Mountain View. Eric Schmidt a vut o relatie foarte stransa cu Steve Jobs, a facut parte din consiliul director al Apple si a fost cel mai probabil omul care a sustinut ideea amanarii lansarii. Gestul celor de la Google este demn de o mare companie si sper ca in spatele sau sa nu fie alte motive de ordin tehnic, care au fost mascate de evenimentul anuntat ieri de catre compania din Cupertino.