iPhone 4S pre-comandat in 200.000 de exemplare in doar 12 ore de disponibilitate la AT&T

     Va mai aduceti aminte de iPhone 4S, terminalul de care multa lume era dezamagita si pe care multi nu il doreau? Daca da, va anunt ca la AT&T SUA au fost inregistrate nu mai putin de 200.000 de precomenzi pentru noul dispozitiv al celor de la Apple si cifra ar fi fost probabil mai mare daca serverele operatorului ar fi reusit sa faca fata traficului. Facand o comparatie cu lansarea iPhone 4, Apple a anuntat ca a vandut 600.000 de unitati in prima zi de pre-comenzi in toate tarile in care a lansat terminalul insa anul acesta doar un singur operator din SUA a inregistrat o treime dintre pre-comenzi. In SUA Apple, AT&T, Sprint si Verizon comercializeaza iPhone 4S iar in celelalte 5 tari magazinul online al Apple s-a chinuit sa faca fata traficului foarte mare.

(Reuters) – AT&T (T.N) sold more than 200,000 of Apple Inc’s (AAPL.O) latest iPhone in the first 12 hours and said it had seen “extraordinary demand” for a gadget unveiled a day before the death of Apple co-founder Steve Jobs.

     Cei de la AT&T spun ca aceasta este cea mai importanta lansare a unui telefon mobil inregistrand cele mai multe pre-comenzi pentru el desi initial lumea era dezamagita de produsul companiei Apple. Este posibil ca Apple sa fi inregistrat 1 milion de pre-comenzi sau mai mult in toate tarile in care iPhone 4S este disponibil acum si da, aceasta ar putea fi cea mai “de succes” lansare a unui terminal iPhone din istoria companiei. De fapt e cea mai mare lansare a unui smartphone pentru ca deocamdata nici un alt dispozitiv din aceeasi categorie nu a reusit sa atraga atat de multi utilizatori.

      In concluzie, iPhone 4S, un esec? Nici pe departe, ultimul iPhone 4 Steve se va vinde mai bine ca iPhone 4.