iPhone 4S – 500.000 de pre-comenzi inregistrate doar in SUA in primele 12 ore

     Ieri dimineata va spuneam ca noul iPhone 4S a fost vandut in totalitate in toate cele 6 tari in care Apple il ofera pentru pre-comanda utilizatorilor sai. Tot ieri va spuneam ca AT&T a vandut nu mai putin de 200.000 de terminale iPhone 4S in 12 ore, aceasta fiind cea mai “de succes” lansare a unui telefon mobil din istoria operatorului de telefonie mobila. Totusi in SUA exista 3 operatori de telefonie mobila care au ramas fara stocuri de terminale iPhone 4S in primele 12 ore si cei de la CNN sustin ca Apple ar fi vandut nu mai putin de jumatate de milion de dispozitive in acea perioada.

Despite early glitches that slowed down pre-orders, AT&T (T) announced Friday it had taken orders for 200,000 iPhone 4S units in the first 12 hours — “the most successful iPhone launch we’ve ever had.” iPhone 4 pre-orders last year were 10 times greater than the iPhone 3GS’s, and that was when AT&T was the iPhone’s only U.S. carrier. This year Apple is offering pre-orders to three carriers in the U.S.: AT&T, with 98.6 million wireless customers, Verizon (VZ) with 106.3 million and Sprint (S) with 52 million. Given the pent-up demand at Verizon and Sprint, it’s not much of a stretch to assume that Verizon also pre-sold at least 200,000 and Sprint, with half the customer base, another 100,000. That’s a total of half a million units in the U.S. alone.

     500.000 de unitati vandute in primele 12 ore doar in SUA plus alte cateva sute de mii in celelalte 6 tari si este probabil ca Apple sa fi vandut nu mai putin de 1 milion de unitati in doar 12 ore de la deschiderea pre-comenzilor. Anul trecut iPhone 4 a fost vandut in 1.7 milioane de exemplare in 3 zile dar iPhone 4S il va intrece cu usurinta pentru ca este cel mai dorit smartphone de pe planeta in momentul de fata. Maine Apple va anunta cel mai probabil rezultatele pre-comenzilor initiale si dezamagirea numita iPhone 4S va fi un real succes pentru Apple.