Descarca iOS 5 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

   Acum cateva minute Apple a lansat noul iOS 5 pentru posesorii de iDevice-uri la 4 luni dupa lansarea primei versiuni beta a sistemului de operare. Nu mai putin de 7 versiuni beta ale iOS 5 au fost lansate in decursul acestor 4 luni insa totul a culminat astazi cu lansarea versiunii finale pentru toti utilizatorii. Pentru a instala iOS 5 pe iDevice-ul vostru aveti nevoie de iTunes 10.5 pe care il puteti descarca de pe site-ul Apple iar in ceea ce priveste procesul de restore va recomand sa cititi acest articol si acest articol pentru a afla cum puteti face update la noua versiune a sistemului de operere.

     Puteti descarca iOS 5 pentru iPhone, iPad si iPod Touch urmand unul dintre aceste link-uri :

58 COMENTARII

  1. e normal sa se descarce greu din moment ce muuuuulltttiii asteptam acest iOS, sper sa nu ne dezamageasca cum au facut-o si cu mult asteptatul iPhone 5 (4s) :)) spor la download :))

  2. voi vret JB si numa acuma a iesit ISO5 mai asteptati cel putin o luna puna iasa ca mane o sa anunte co toate cele 5 soluti care le au avut au fost acoperite!

  3. Zaone, zi-mi si mie, te rog, daca este vreo diferenta intre iPhone3,1_5.0_9A5220p_Restore si iPhone3,1_5.0_9A334p_Restore.
    L-am descarcat pe primul foarte repede, la al doilea astept de muult timp si inca mai are vreo 200 Mb.
    Multumesc

  4. iH8sn0w and MuscleNerd, the well-know iPhone hackers have just give us some good news, they have confirmed on their Twitter that the current version of Redsn0w and sn0wbreeze can jailbreak iOS 5 on iPhone 4, 3GS, iPod touch 4G, 3G and iPad 1. So far iOS 5 jailbreak is tethered jailbreak.

  5. So far, iPad 2 and iPhone 4S are not supported with this jailbreak as they powered with higher hardware (A5-porcessor) than the above devices

  6. Salutare. Am iPad 2 WIFI 4.3.3 jailbroken cu Jailbreakme 3 cu SHSH salvate (si in Cydia si cu TU). Din cate am citit varianta WIFI nu are baseband. Sa inteleg ca dupa un update la iOS 5 se poate face downgrade usor la iOS 4.3.3 pentru un re-jailbreak?

  7. @Zaone Ok, deci nu mai are rost sa mai fac update daca am gm. Problema e ca pe gm, cel putin la mine, nu-mi merge sa veirific daca am OTA update. Imi da eroare, la tine cum e?

  8. Salut, nu prea ma pricep, am iph4(bb 04.10.01, blocat franta cu gevey), daca fac update la ios 5 (momentan am 4.3.3) mai merge gevey, sau merge facut unlock cumva? de jailbreak nu prea am nevoie , mai ales daca e unth.
    Thx.

  9. Salut

    M-am conectat la itunes (10.5) dar imi zice ca pot sa fac update la 4.3.5 nu la ios 5. De ce? sa fie fiindca eu am acum 4.3.3? In cazul asta pot face restore direct la ios 5 sau trebuie sa il updatez intai la 4.3.5 si abea apoi va fi disponibil si 5?

  10. sal , am si eu aceeasi problema
    am descarcat acest fisier cu ios 5 ptr ipod si nu il pot baga in itunes ptr a putea instala
    daca dau restore la itunes il descarca iar
    cum pot face sa il pot lua cu itunes (acest fisier)