iOS 5 poate fi jailbroken folosind redsn0w 0.9.9 beta 4!

    iOS 5-ul lansat in aceasta seara de catre Apple este identic, cu versiunea GM lansat chiar acum o saptamana deci redsn0w poate face tethered jailbreak fara nici o problema. MuscleNerd spune ca redsn0w va fi actualizat pentru a face automat jailbreak pentru iOS 5 fara a mai fi nevoie sa utilizam un ipsw din calculator insa pana atunci vechea metoda merge fara probleme. Va reamintesc faptul ca redsn0w face doar tethered jailbreak pentru toate iDevice-urile, exceptie facand tableta iPad 2 care deocamdata nu este compatibila.

    Tutorial pentru jailbreak iOS 5 aveti aici iar redsn0w 0.9.9 beta 4 aveti aici.. Desigur ca daca aveti unlock NU TREBUIE sa faceti update la iOS 5!

12 COMENTARII

  1. Pentru cine nu stie ce inseamna thetered jailbreak, aveti o descriere aici
    Mai pe scurt, cu aceasta versiune, de fiecare data cand telefonul se inchide sau iti repornesti telefonul, va trebui sa il conectezi la calculator si sa-i faci jailbreak din nou. Cel mai bine ar fi sa asteptati pentru versiunea untethered jailbreak, cu care faci jailbreak o singura data, telefonul mergand apoi fara probleme indiferent daca il inchizi, repornesti, s.a.m.d.

  2. Update-ul merge greu la iOS5. Până la primii 300 de MB merge bine, cu 70mb/minut și după se fleșcăiește. Ce-i pot face?