Ultima sansa de a face downgrade de baseband pentru iPhone 4 si iPad 2

    Desi aseara a fost lansat oficial iOS 5-ul celor de la Apple, asta nu inseamna ca sesiunea de semnare a SHSH-urilor pentru iOS 4.3.5 a fost inchisa. Pentu urmatoarele zile puteti inca face restore la iOS 4.3.5 fara nici o problema si daca ati facut update la iOS 5 si aveti un baseband nedecodabil cu Gevey atunci puteti reveni la iOS 4.3.5 si faceti downgrade de baseband in acelasi timp. Aceeasi procedura se aplica si pentru tableta iPad 2, de fapt acestea fiind singurele dispozitive pentru care se poate face downgrade de baseband folosind iTunes.

     Un downgrade de la iOS 5 la iOS 4.3.5 nu implica utilizarea vreunui SHSH din Cydia sau din TinyUmbrella deoarece Apple inca semneaza SHSH-uri iar intregul proces are loc fara prea multe batai de cap. Din pacate dupa weekend Apple va inchide posibilitatea de a mai salva un SHSH pentru iOS 4.3.5 si implicit posibilitatea de a mai face downgrade de baseban deci daca nu va place iOS 5-ul companiei atunci ar fi bine sa va grabiti si sa reveniti la iOS 4.3.5 acum cat inca mai aveti ocazia. Pentru iPhone 3GS nu se aplica acesta metoda.

32 COMENTARII

  1. Daca am SHSH -ul pt 4.3.5 salvat in Cydia se poate facedowngrade de baseband si dupa ce Apple inchide sesiunea de semnare ?

  2. Salut Zaone . Acest proces se realizeaza utilizand doar itunes ? adica dau shift restore in itunes si selectez 4.3.5 ?

  3. imi cer scuze,dar vreau sa stiu daca am inteles perfect,am iPad 2 cu versiune soft 4.3.3,daca fac upgrade la iOS5,voi mai putea reveni la 4.3.3,neavand shsh salvate?(asta pentru ca apple nu mai semneaza shshs pentru 4.3.3 si deci nu mai am cum sa le salvez).sau rtrebuie sa fac update la 4.3.5 si asa sa incerc sa salvez shsh?

  4. @claudiu: Nu.
    @Vergea_cristi2000@yahoo.com: Da.
    @alexhfv: Nu.
    @cretuionelmarian: Este aparuta saptamana trecuta o versiune pentru iOS 5 GM, eu nu o recomand pentru iOS 5.
    @Bogdan C.: Da, dar baseband-ul nu se modifica.

  5. Zaone mie imi da mereu o erroare necunoscuta (1)

    am nevoie de BB vechi ca de viata :-S

    HELP please nu puteti voi face un tutorial cum sa fac restore/sa scap de eroare

  6. Merci zaone, cat despre baseband, daca ramane acelasi, nu ma intereseaza, terminalul meu e unul neverlocked. Ahh, sa nu uit, nu am SHSH-urile salvate in PC, ci acolo in serverele lui saurik, adica imi apare in Cydia SHSH …, aia inseamna ca o sa pot face si mai tarziu downgrade, nu?

  7. Am un prieten care incearca sa faca downgarde de la ios5 la 4.3.5, pe un iPhone 4 si nu reuseste (unknown error 1604) Mai semneaza apple 4.3.5 ?

  8. Salut! Am facut din greseala upgrade la 5.0.1, si din pacate nu-mi mai pot folosi iphonu-l! Am inteles ca nu a aparut inca la noi gevey pe aceasta versiune, e adevarat? Nu pot face downgrade sa revin la vechea versiune! Va rog sa-mi raspundeti, sunt disperat!

  9. cum fac si eu un downgrade de baseband? de la 04.11.08 la 04.10.02 am shsh salvat..am avut 5.0.1 am facut downgrade la 4.3.5 cu shsh si basebandul a ramas acelasi..si nu merge gavey

  10. Salut. Am si eu un iphone 4 ios 5.1.1 bb 4.10.01…am cumparat un nou gevey sim si imi scrie in stanga sus SIM invalidat.Daca era gevey`ul stricat scria Niciun sim si nu il pot activa,Ma poti ajuta?