Tutorial: Jailbreak si unlock iOS 5 pe iPhone 3GS/4 cu sn0wbreeze 2.8 beta 8(Windows)

   Dimineata Dev Team a lansat o noua versiune a ultrasn0w 100% compatibila cu noul iOS 5 si multumita ei puteti face unlock terminalelor voastre. Avand in vedere ca iOS 5-ul lansat de catre Apple miercuri este identic, cu iOS 5 GM lansat saptamana trecuta, iH8sn0w sustine ca sn0wbreeze poate fi utilizat pentru a face un custom ipsw pentru noul sistem de operare. Acest custom ipsw ar trebui sa mentina baseband-ul intact in timpul procesului de restore si dupa restore puteti utiliza noua versiune a ultrasn0w pentru a va decoda terminalele.

Terminalele compatibile cu sn0wbreeze 2.8 beta 8 sunt :

  • iPhone 3GS – bootrom vechi – untethered jailbreak;
  • iPhone 3GS – bootrom nou – tethered;
  • iPhone 4 – tethered;
  • iPad 1 – tethered;
  • iPod Touch 3G – tethered;
  • iPod Touch 4 – tethered.

ultrasn0w decodeaza doar urmatoarele baseband-uri :

  • iPhone 3GS – 04.26.08, 05.11.07, 05.12.01, 05.13.04. 06.15.00;
  • iPhone 4 – 01.59.00.

Nu am incercat acest tutorial, NU ma fac raspunzator de eventuala blocare a terminalelor voastre. sn0wbreeze este recunoscut pentru a avea probleme uneori! Folositi acest tutorial PE RISCUL VOSTRU!

sn0wbreeze hacktiveaza terminalele, deci veti putea utiliza dispozitivul chiar si daca nu aveti cartela de telefonie a operatorului pe care este codat.

UPDATE: Incepand cu data de 15 octombrie nu mai puteti face restore la iOS 5 deci tutorialul nu va ajuta cu nimic.

Pasul 1

Descarcati sn0wbreeze 2.8 beta 8 de aici.

Descarcat iOS 5 de aici.

Pasul 2

Daca este necesar, schimbati extensia fisierului firmware downloadat la pasul 1 din .zip in .ipsw(daca este nevoie). Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci faceti click dreapta pe sn0wbreeze si selectati Run as Administrator. Veti primi un mesaj de avertizare sa nu distribuiti programul, apasati ok apoi apasati butonul albastru pentru a continua. Pe Windows XP sn0wbreeze nu functioneaza corespunzator si nu va recomand sa il utilizati.

Pasul 3

Acum veti fi intampinati de un ecran care va cere sa cautati in calculator locul unde ati salvat fisierul iOS 5.0, dupa ce programul verifica fisierul apoi va aparea semnul ok, dupa care apasati butonul albastru pentru a continua. iH8sn0w a incercat sa implementeze un modul de drag&drop pentru fisiere insa din pacate acesta nu functioneaza corespunzator asa ca va recomand sa evitati folosirea sa.

Pasul 5

Programul are 3 optiuni de lucru : simple mode, expert mode si baseband preservation mode. Simple mode va face custom ipsw-ul in baza unor setari prestabilite, iar expert mode va da posibilitatea sa customizati tot ce vrei sa introduceti in firmware, in tutorialul acesta voi explica expert mode. Baseband preservation Mode va da posibilitatea de a face un custom ipsw fara jailbreak dar care nu face update de baseband.

Pasul 6

Acum ajungem la lucrurile ceva mai complicate. In ecranul acesta sn0wbreeze va afisa optiunile pe care le avem in configurarea firmware-ului, optiunea General este cea care va poarta prin toate celelalte asa ca o vom selecta pe aceasta. Selectati General dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 7

Acum veti ajunge in ecranul care are doar 5 optiuni disponibile fata de versiunile anterioare. Prima este Enable Battery Percentage si permite activarea optiunii de a vedea procentajul bateriei; a doua permitea hacktivarea terminalului; a treia premite instalarea OpenSSH care ne da posibilitatea de a accesa fisierele de sistem ale terminalului prin Wi-Fi si a patra este Root Partition size care ne da posibilitatea de a selecta spatiul repartizat partitiei de sistem, va recomand sa lasati valoarea de acolo. Apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 8

Acum veti ajunge in meniul unde puteti selecta aplicatii din Cydia/din calculator care sa fie automat instalate in ipsw. Selectati din calculator fisierele .deb dorite folosind optiunea browse apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 9

Dupa ce ati selectat fisierele corespunzatoare ajungeti in meniul principal unde trebuie sa selectati Build ipsw pentru a incepe procesul prin care este facut custom ipsw-ul vostru.

Dupa ce apasati butonul albastru veti ajunge intr-un meniu unde puteti alege daca doriti sa jucati PacMan sau sa vedeti clasica rotita.

Pentru a rula PacMan trebuie sa aveti flash instalat, din pacate mie nu mi-a mers desi am flash asa ca va puteti juca cu optiunea sa vedeti daca merge.

Dupa ce terminati de facut custom ipsw-ul veti avea afisat mesajul de mai jos.

Pasul 10

Acum apasati butonul ok pentru a introduce terminalul in Pwned DFU Mode folosind sn0wbreeze. Este foarte important sa urmati pasii de mai jos. Conectati dispozitivul la PC.

Pentru inceput inchideti dispozitivul vostru.

  • apasati butonul Power pentru 3 secunde;
  • tinand apasat Power apasati si Home si tineti-le apasate pentru inca 10 secunde;
  • dati drumul butonului Power si tineti apasat doar home iar dispozitivul ca intra in DFU Mode.

Pasul 11

Dupa ce se termina procesul deschideti iTunes, tineti apasati butonul Shift de pe tastatura in timp ce apasti pe restore si selectati custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze, ar trebui sa aiba o denumire asemanatoare cu aceasta sn0wbreeze_iPhone 4-5.0.ipsw si ar trebui sa fie pe desktop. iTunes va trece prin procesul de restore si cand va termina ar trebui sa aveti iOS 5 jailbroken si hacktivat pe terminalul vostru.

Pasul 12

Acum ca ati facut custom ipsw-ul si ati bagat terminalul in DFU Mode si ati facut restore trebuie sa reporniti terminalul in tethered mode pentru a avea parte de jailbreak. Pentru a face acest lucru mergeti pe desktop si cautati folderul iBooty-for-5.0. Daca nu rulati iBooty nu veti putea deschide Cydia/Safari sub nici o forma.

Pasul 13

Deschideti iBooty, reintroduceti terminalul in DFU Mode si iBooty il va reporni automat in tethered mode si veti avea un terminal jailbroken si gata de a fi folosit!

Pasul 14

Dupa ce reporneste dispozitivul deschideti Cydia mergeti la Source si adaugati http://repo666.ultrasn0w.com. In mod normal ea trebuie sa fie adaugata deja dar daca nu este o puteti adauga voi.

Pasul 15

Dupa ce ai adaugat sursa, mergi la search, cauta ultrasn0w si instaleaza-l.

Pasul 16

Dupa terminarea instalarii vei vedea pe ecran un buton care iti cere sa resetezi dispozitivul pentru a implementa modificarile ultrasn0w. Avand in vedere ca toti avem tethered jailbreak acum, trebuie sa urmati pasii de mai jos pentru a reporni terminalul vostru! Mobilesubstrate impiedica repornirea dispozitivului astfel ca pe ecran veti avea fisat doar logo-ul Apple dupa ce se reseteaza iPhone-ul.

Pasul 17

Cand aveti afisat marul pe ecran apasati simultan butoanele Home + Lock si tineti-le apasate pentru 10 secunde. In aceste 10 secunde terminalul se va reseta si marul va disparea de pe ecran. Dupa trecerea celor 10 secunde dati drumul butonului Lock si mentineti apasat butonul Home inca 15 secunde iar terminalul va proni in tethered mode.

Pasul 18

Acum ca aveti terminalul in DFU Mode trebuie sa reporniti iBooty si programul va porni dispozitivul in tethered mode si veti putea utiliza Cydia.

Trebuie sa repetati pasii 17si 18 de fiecare data cand inchideti sau reporniti terminalul altfel nu il veti putea utiliza.

302 COMENTARII

  1. Eu mi-am instalat iOS 5 pe iphone4 doar cu preservation de baseband. Totul a decurs ok 😉

    Ps: Bateria tine cam putin la 63% usage:3h, 5 min ; Standby: 7h, 35 min.

  2. care e faza cu iboty ? eu am facut jailbreak si unlock cu snowbreeze acum o ora si nu mi-a trebuit iboty si merge totul; perfect

  3. Nu vreau sa fac jailbreak telefonului ci doar sa îl upgradez la ios5 dar sa pastrez basebandul vechi, decodabil cu gevey. Pot utiliza metoda de mai sus ? E nevoie sa repet pasii 17 si 18 de fiecare data cand resetez telefonul chiar dacă nu am nevoie de jailbreak ?

  4. da am obs o singura chestie ciudata cand imi conectez iphoneul la itunes prin cablu imi cade semnalul si conexiunea la wifi …

  5. salut…
    zaone..am incercat varianta cu snowbreeze pe un iphone 4 ..s-a instalat..si-a dat restart..de juma d eora a ramas blocat cu urmatorul mesaj pe ecran (marul si o banda sub el…care ar trebuii sa se incarce)..i-am mai dat o data sa faca resotre la ipsw-ul custom…si aceeiasi chestie..ce e de facut?
    please help me…

  6. Baga-l in pwned dfu mode si incearca iar.
    @Dan: Scoate din fisierul hosts al iOS ip-ul care duce catre serverul lui saurik.
    @Bogdan: Da si daca nu faci jailbreak nu mai repeti nimic.

  7. imi cunosti problema, raman blocat chiar inainte sa porneasca telefonu. urmez si pasul cu ibooty din tutorial dar nu porneste, iar itunensul imi spune ca e in recov mode si sa fac restore

  8. @Bubu: asa am facut eu, fara jb.
    @Rdk: folosesti iboty doar cand dai restart la telefon. trebuie sa-l conectezi la calculator

  9. am iphone 4,baseband 04.10.01, pot scapa de gevey sim? sau trebuie sa fac un custom ipsw la ios5 si voi ramane tot cu gevey sim?

  10. //Scoate din fisierul hosts al iOS ip-ul care duce catre serverul lui saurik.

    E prima data cand fac un jailbreak de genu. Cum scot ip`ul? Un link ceva spre un tutorial sau o descriere scurta mi`ar fi de mare ajutor.
    Multumesc.

  11. z1 am un ip 4 din alta tara cu cod de siguranta
    am incercat restore nu vrea imi da erori
    am incercat ci timumb. imi da eroarea 2005
    acum nu se mai aprinde doar imi arata pe acran cablu de itunes
    ajutorrrrrrrrrr

  12. eu am facut de aseara jb cu sn0wbreeze 2.8 beta 8 si totul a decurs perfect… azi dimineata am instalat ultrasn0w si in continuare merge perfect… am iphone 4 cu baseband 01.59.00… banuiesc ca si pe 3gs merge la fel de bine

  13. Am trecut de eroare dar acum restoru nu merge…s`a incarcat putin pe iphone si in Itunes e “Restoring Iphone Software”…incarcat putin. si freeze de 10-15 min

  14. si eu m-am chinuit 2 ore se bloca la verificare soft si apoi aveam eroare 1601 apoi am incercat si prin ibooty,dfu->ibooty si apoi iTunes saream peste ibooty si tot aveam probleme cu erorile
    ….

  15. O nelamurire, daca se alege Baseband Preservation, se poate continua cu jailbreak? Daca se continua cu jailbreak , voi avea iOS 5 cu jailbreak teatherd si voi putea folosi in continuare Gevey Sim pentru bb 04.10.1?

    A doua nelamurire, daca se intampla ceva aiurea in timpul upgrade-ului prin ultrasnow la iOS 5, se poate reincarca iOS 4.3.5 dintr-un shsh salvat?

  16. imi vede la operator in informatii orange 11.1 dar sus unde trebuia sa apara orange imi sta in Cautare…are cineva vreo idee ce il blocheaza?..si nici nu pot sa sun..;(((

  17. salut lume, ce fel de gevey ar trebui sa am ca sa mearga cu ios 5 si baseband 04.10.01 pentru ca euam un gevey care mergea cu 4.3.5 dar nu mai pot sa il folosesc in 5.0 si eram curios care model mai functioneaza acum (normal, pro, ultra… – original sau neoriginal?) multumesc.

  18. e prosteala cu snow pe 3gs,merge10 minute dupa care se stinge asa dintr-o data,e a 3 oara cand face asa si de fiecare data a trebuit restore,nu merge cu ibooty deloc nici cu redsnow,ma las pagubas astept unthethered si gata…..

  19. @mircea: L-ai bagat vreodata in Pwned DFU Mode?
    @Dan: Ce am scris la sfarsitul tutorialului?
    @Dan2: Incepi procesul iar.
    @Calinc: Ai bagat ultrasn0w?
    @Bogdan: Baseband preservation nu face jailbreak, poti face dupa.

  20. am un 3GS 06.15.00 si am facut restore, toate bune si frumoase, mi-am sincronizat tot telefonul de la backup dar o problema super mare!!!! imi cade semnalul odata la max 10 secunde.cine ma poate ajuta?

  21. Sunt curios daca ii functioneaza cuiva PUSH NOTIFICATIONS folosind acest tutorial…am vazut ca SAM sau PUSH DOCTOR nu sunt actualizate pentu ios 5…

    In concluzie, functioneaza PUSH NOTIFICATIONS dupa jailbreack, hacktivare si unlock cu aceasta versiune de Sn0wbreeze?

  22. @ Zaone…nu mergea deloc am incercat de vreo 5-6 ori. pana la urma am facut downgrade la 4.3.3. apoi jailbreak cu sn0wbreeze. am facut si unlock cu unsn0w…problema acum vine. in About vede simu. Dar nu am semnal. vede orange/cosmote da nu prinde semnal deloc. Searching… non stop. 3g->e dezactivat.

  23. aceiasi intrebare o am si eu, sau ce trebuie sa fac sa pot folosi gevey? Totul a decurs perfect, pana la gevey!! Sau exista o alta modalitate de a decoda acum cu gevey? Multumesc!

  24. Am facut custom ipsw doar cu baseband preserve, totul a decurs ok, insa nu merge sa il activez, imi zice ca simu nu e suportat etc (blocat pe franta, folosesc gevey) , ce e de facut? :-s

  25. sn0wbreeze 2.8 beta 8 e varianta scoasa pt GM am testat-o chiar inainte de a se posta tutorialul si merge perfect pe un 3gs cu bootrom vechi.

    Are careva idee cum imi salvez toate contactele din iCloud pe pc?

  26. @Dan,faci jail dar unde ai cydia bifata bifeaza mai jos si baseband-ul,acum ar trebui sa ai si telefonie…asa am rezolvat…merge fara probleme acum astept untethered…:))

  27. scuze de revenire,@Dan,dupa ce termini cu jb apoi instalezi ultrasn0w si iti merge telefonia,iar pentru restul cu probleme de descarcare prea rapida de baterie si pare ca neavind telefonie pe el de aia scadea si bateria repede pentru ca el tot cauta reteaua de telefonie,sint curios sa vad si acum cit duce bateria acum cind avem si operatorul…:))

  28. Deci….am instalat si untrasn0w si tot…facusem si inainte. tutorialul cap coada. si tot nu merge…bb 6.15. iphone 3gs 32 gb 4.3.3.

  29. I-am facut Jb si l-am activat cu cartela operatorului pe care era blocat dar se pare ca nu imi mai merg notificarile 🙁 a mai patit cineva la fel?

  30. @Dan in momentul in care se face jb cu redsnow la un moment dat iti apare o lista in care e bifata Instal Cydia si sub este instal iPad baseband. bifeaza si asta…

  31. salut. eu vreau sa bag ios5 si nu ma intereseaza deocamdata jailbreak, bag doar baseband preservation mode? si ar trebui sa mearga cu gevey, am ios 4.3.3 acum si merge gevey-ul. vreau doar ios 5, deblocat de gevey. jailbreak astept untethered.

  32. daca vreau sa fac update la ios 5 fara jb sau unlock dau baseband preservation.. asta am inteles dar e nevoie sa fac toti pasii sau doar imi fac custom ipsw si update din itunes ?

  33. Am reusit sa îl instalez dupa 2 ore de încercari…daca nu va porneste telefonul dupa ce faceti restore cu ibooty,incercati cu redsnow 0.9.9b4 si selectati just boot si va merge sigur….am instalat ultrasnow ca mesajul de start al cartelei gevey sa apara….

  34. cum se numea tweakul din cydia care iti retinea tot ce ai instalat din cydia si dpa ce iti faceai update iti reinstala toate tweakurile care le aveai?

  35. saracie de snowbreeze…e a 5-a oara cand refac buildul il bag in dfu ii dau restore si incepe resotreul si se blocheaza fix la inceput fara sa dea nici o eroare…idei?

  36. auzi zaone daca vreau sa bag ios 5 fara jb sau unlock trebuiesc facuti toti pasii? sau merge doar sa fsac custom ipsw si update cu itunesul

  37. Salut. Am facut si eu update cu pastrare de BB de la 4.3.4 la 5.0 iar cand am vrut sa selectez din sn0wbreeze enable battery percentage spunea ca this option is already enabled by apple…nu apare..cum fac sa apara?

  38. Inca o problema…In cydya cand dau search nu se intampla nimic. Nu imi gaseste nimic. Nici chiar cand intru direct pe sursa..

  39. Credeti ca va aparea si jailbreak untethered?
    Eu tocmai am primit un iphone 4 sigilat blocat pe suedia si am dat comanda de ultimul model gevey sim ultra. Am baseband 02.10.04 si voi face update la ios 5 cu preserved baseband , o sa va anunt daca functioneaza! A , si multumesc zaone pt informatia cu mobilesubstrate din cydia .

    stima

  40. in schimb mi-a pierdut back-upul asa k mi-am pierdut toate contactele si toate cele…cum fac sa ii dau restore la un backup mai vechi?sau unde gasesc backuprile?mersi

  41. singura problema ramine notificarea,tind sa cred ca e hardware…orice soft a fost pe el nu aveam notificari….ce ar trebui sa schimb?in afara de terminal…:)))

  42. @zaone
    Am un iphone 3gs, bb 06.15.00. I`am facut jailbreak dupa tutorialul de mai sus. Toate bune si frumoase. 🙂 problema e urmatoarea: din ora in ora ii pica semnalul dar isi revine imediat ! Care ar putea fi cauza? multumesc anticipat !

  43. Totul a mers bine pana la pornirea de dupa Restore…a aparut logo-ul apple, si o bara sub el..nu s-a miscat in ultimele 20 de minute…mai astept? Am bifat hacktivare desi aveam cartela de orange in el, telefonul fiind blocat pe orange, dar doresc sa folosesc Gevey in continuare

  44. E varza snowflake-fake-ul asta, nu func nimic cum trebuie, am repus ios 5 si astept o versiune mai buna.
    Zaone, ce-ai rez cu 4S-ul? Mie-mi vine maine seara 😀

  45. @iuliuli, nu stiu care din noi vb aiurea, dar trecem peste. Nu e facut cum treb snow-ul, am tot refacut jb dar fara rezultate bune, imi iese din aplicatii si-apoi isi da respring.
    @zaone, mi-a dat mesaj si a zis ca ma suna cand intra-n tara. Astept…

  46. problema rezolvata. am refacut .ipsw-ul, de data aceasta nu am ales modul de activare automata. am facut eu activarea.
    functioneaza acum

  47. iPhone4 4.10.01 cu gevey, ios5 doar cu cydia (fara sa bag ultrasnow in el etc , nu vreau toate alea de jb), incarcat acu 2 zile cand am bagat ios5, bateria e acum la 60%, i-am instalat aplicatii, update-uri, am butonat pe net, mess, facebook, si inca 4-5 aplicatii .. deci e f bine din pct meu de vedere la baterie 🙂
    Apropo, am dat set as new iphone cand am bagat ios5 🙂

  48. salutare tuturor!
    Aseara mi-am instalat IOS 5 pe terminalul meu iph4 dar am si eu cateva intrebari!
    Am instalat IPSW in simple mode si nu stiu daca am facut tocmai bine nu e vorba ca nu mi-am activat telefonul ca nu doream asta, caci am cartela operatorului din state cu care il activez, am vrut doar sa imi pastrez basebandul 04.10.01 ca sa pot folosi gevey in mod deosebit si sa imi instalez ios5 + Cydia! Acum….
    Dupa ce am instalat ios5, telefonul merge ok, merge si gevey singura aplicatie ce nu merge e CYDIA si nu stiu care e problema! (mentionez ca nu se deschide aplicatia cydia).
    Ma poate ajuta cineva vizavi de problema cu cydia?
    multumesc

  49. Am pus ios 5 dupa precizarile de aici, merge perfect cu gevey, autonomia bateriei a crescut, totul este ok. Felicitari zaone!!! STIMA!!!!

  50. Help me please :(. I4 cu bb 04.10.01, am inceput procesul de restore si “m-am impiedicat” de cablu, ca un idiot ce sunt :D. Nu stiu daca e sigur din cauza asta, dar acum incerc sa fac restore si se blocheaza in itunes la restoring iphone software dupa ce incarca foarte putin, iar telefonul e cu snow-apple-flake-ul :)) si la fel, incarcat putin.

    Am windows 7, nu e problema cuiva de mai sus. Am tot incercat sa fac ceva, l-am bagat in recovery mode, iar in dfu, i-am intrerupt inca de 2 ori procesul si am incercat din nou .. nimic nu merge 🙁

  51. DFU mode de fiecare data. Am pus si 4.3.5 normal acum si tot nu vrea .. se blocheaza fix in acelasi loc. Din cate observ, iphone-ul incepe sa incarce inaintea itunes-ului, la 4.3.5 incepeau amandoua odata. Am refacut si custom-ul, acum mai incerc cu restart-uri si reinstalari de itunes, altceva nu mai stiu ce sa fac :(.

  52. Eu l-am rezolvat de tot :))). L-am dus la Noumax ca oricum aveam o problema cu butonul home si cu senzorul de proximitate, asa ca in 2 zile am altul nou.

    Ca idee, nu mi-a mai mers nici 4.3.5, dadea eroare 1 si n-am reusit cu fixrecovery. La Noumax a mers din prima, nu stiu ce i-au facut, probabil au facut update la 5 cu tot cu baseband :)), dar nu mai conteaza.

    Multumesc oricum pentru ajutor 😉

  53. @zaone: Să înțeleg din Tutorial că:

    (1) fie alegem “Baseband Preservation Mode”, iar atunci se va instala iOS 5 cu păstrarea vechiului baseband (evtl. deblocabil), însă nu se face și jailbreak, iar fără JB nu putem instala ultrasn0w și deci nu putem debloca terminalul (atunci care e ideea de a se păstra vechiul baseband?);

    (2) fie alegem “Expert Mode”, însă atunci nu avem nicio opțiune (nici în meniul “General”, nici în celelalte subsecvente) pentru a se păstra vechiul baseband, deci se instalează iOS 5 cu upgrade la un baseband nedeblocabil prin ultrasn0w (și astfel pierdem posibilitatea de untethered JB pe iPhone 3GS).

    Așa este? Fie instalăm iOS 5 cu păstrarea vechiului baseband, dar fără a-l putea debloca, fie instalăm iOS 5 cu upgrade la un baseband nedeblocabil?

    Am înțeles corect din tutorial?

  54. @Tigris: 1. Daca ai iPhone 4 nu ai nevoie de jailbreak pentru decodare daca folosesti o cartela Gevey.
    sn0wbreze nu are nevoie de optiune de pastrare a baseband-ului, o face automat.

  55. @zaone: OK, mai am și un 3GS cu vechiul baseband (deblocabil cu ultrans0w) pe care aș vrea să-l trec, de asemenea, la iOS 5, însă nu am chef să sacrific vechiul baseband (cred că e luat de la AT&T și nu aș avea cum să-l mai deblochez).

    Dacă ambele variante păstrează baseband-ul, ce-i cu denumirea de “Baseband Preservation Mode”? Că se înțelege că doar aceasta păstrează vechiul baseband, la “Expert Mode” nu se mai zice nimic …

    @Marian Daniel: Mulțumesc frumos pentru răspunsul rapid! E sigur că nu pierd vechiul baseband la Expert Mode? Ai încercat / știi pe cineva care a încercat?

  56. Buna , am facut si eu jailbreak la un iphone 3gs cu sn0wbreze , toate au mers conform tutorialului dar nu mia aparut pe desktop ibooty :|…. dc oare ? care sa fie cauza ( anunt ca folosesc windows 7) help plzzzz..

  57. @Tigris Regalis: Npc ;). Sigur nu se pierde baseband-ul. Inainte erau doar simple si expert, simple facea jailbreak si cu expert mai adaugai aplicatii, schimbai boot logo si marimea partitiei iOS-ului (mai sunt si acum valabile). Apoi a aparut bb preservation mode care face chiar asta + jb si la expert mode a fost adaugata functia de preservation. Eu am facut doar cu expert pentru ca imi schimbam boot logo si instalam ssh, de fiecare data bb-ul a ramas acelasi.

    @AdyS: sn0wbreeze l-ai rulat tot de pe desktop? Pentru ca stiam ca iBooty (folder) apare unde ai si sn0w, nu intotdeauna pe desktop. Daca ai sn0w pe desktop, repeta procesul, trebuie sa apara.

  58. Salut! Am si eu o problema si nu stiu daca a mai aparut la cineva: pe iOS 5 nu pot activa redirectionarea apelului. Am facut un custom cu snow dar numai cu baseband preservation…nu jailbreak, nu nimic. Va rog frumos sa imi spuneti daca altcineva mai are problema asta! Mentionez ca am un iPhone 4. Multumesc!

    Numai bine!

  59. sal. urmatoarea problema o am:
    am cumparat un iphone 3gs,in timp ce instalam 1 joc din app store s-a blocat,si i-am dat un restart,si a ramas blocat cu marul pe el,am ajuns acasa si i-am facut update la ios 5.0,toate bune si frumoase,dar cand incerc sa il activez la itunes nu imi recunoaste reteaua,adica orange,si el a fost cumparat din orange,am incercat toate retelele,si nu merge,nu imi gaseste semnal,sa il pot activa,inainte a avut ios 4.2.1,daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as multumi anticipat,astept un semn de la voi.

  60. Salut,

    am instalat si eu ios 5 cu snow …am un 3gs. acum totul este ok mai putin reteaua. Nu imi vede reteaua ce sa fac hel plss :

  61. Buna, am si eu o intrebare.
    Am un iphone 4 32gb, baseband 04.10.01 si vreau sa fac update la ios 5. Terminalul e decodat cu gevey sim.
    Nu am nevoie de jailbreak deocamdata doar de hacktivate pentru ca nu am cartela pe care ii blocat.
    Intrebarea mea este ca daca fac update cu hacktivate voi putea porni telefonul doar cu calculatorul ?

  62. sal. zaone,am incercat si din terminal si nu merge,am facuto si cu sn0wbreeze,sa il hacktivez si se blocheaza itunes si asa ramane,si nu stiu ce sa ii mai fac.:(((

  63. Salutare din nou!
    Vad ca nu ma baga nimeni in seama! mai sus am lasat un comment cum ca nu imi merge cydia! ma poate ajuta cineva? multumesc

  64. Incerc acum din nou sa vad poate apare in folderu de la sn0w ( Marian Daniel ) te tin la curent cat de curand care si cum sta treaba ..

  65. nu am urmat ultimi pasi sa folosesc ibooty!
    dar cum se face ca safari mergea dar cydia nu!! asta nu inteleg ai un raspuns in privinta asta? ms mult

  66. zaone, nu-mi mai raspunde nimeni…am dat deactivate cu redsn0w, am instalat SAM, dar nu pot face activare cu itunes ca zice ca nu am cartela…ce fac?

  67. Deci am facut jailbreak ios 5 cu snowbreeze pe iphone 3gs( Codat pe UK) . Am urmarit tutorialul si fiecare pas cu pas , deci toate merg conform pasilor numai ca la sfarsit nu imi apare pe desktop ibooty ptr ai da reboot . L-am descarcat ibooty dp net dar tot nu merge sa dau reboot , am incercat si in DFU mode tot degeaba…plzzz helppp !

  68. @AdyS: e cumva cu bootrom vechi? Sau incearca sa deschizi cydia. Daca merge, inseamna ca nu ai nevoie de pc la fiecare reboot al telefonului, adica este jailbreak untethered.

  69. pai telefonul imi este inchis , nu se deschide dp butonul on\off banuiesc ca doar cu ibooty . tin s amentionez ca dupa ce sa terminat de instalat softul care mi-a aparut pe desktop ( adica trb cu deschizi itunes , tii apasat shift si restore selectezi terminalul dp desktop ) dupa ce sa terminat procesul mia aparut din nou in itunes ca telefonul e in recovery mode si sa dau restore

  70. Inseamna ca ai facut ceva gresit sau a dat o eroare pe undeva. Incearca sa il scoti din recovery mode cu tinyumbrella si sa vezi daca intra in OS. Telefonul trebuie sa porneasca si sa functioneze tot, mai putin safari si/sau cydia (dau crash cand le deschizi). Pentru asta e nevoie de iBooty, sa iti mearga si alea.

  71. aha ms daniele pai ar trebui sa il scot din recovery mode cu tinnyumbrella si dupa sa repet jailbreakul ..poti sami lasi un link de unde sa iau tinyumbrella cva vreun tutorial daca este pe undeva ! ms . stima

  72. Salut,

    O intrebare, se da un iPhone 4 pe care a fost iOS 5 jailbreakuit, iar la ora actuala este 4.3.3. Am o problema cu semnalul, am cautat tutoriale pe net, am instalat ce mi s-a cerut sa instalez din cydia si tot blocat e. Si-a facut update la ultimul firmware, cartela mi-o vede, dar nu imi vede reteaua, adica pot sa scriu pinul dar dupaia moare 🙂

  73. Buna Zaone,ajuta-ma te rog. Am urmat pasii ,am pus ios5 pe un iphone4 ,am facut custom jpsw cu snow… sunt in faza asta : Imi arata cablul usb pe ecranul iphone si cerculetul cu nota muzicala (itunes) .Mai departe habar nu am ce sa-i fac.te rog .

  74. zaone ai cumva idee daca iMessage si Facetime nu pot fi activate din cauza procesului de jailbreak? Am un iPhone 4, iOS 5 jailbreak cu sn0wbreeze si unlock cu gevey (bb 4.10.01). Mersi

  75. Am un iPhone 3GS AT&T, cu cardul original, bootrom nou, baseband 05.14.02, Os 4.1, si as dori sa instalez Os5. Intrucat vad ca nu prea se mai face nimic pt decodare la 05.14.02 si nu vreau nici sa folosesc 16.15.00, nu credeti ca ar fi bine sa fac update la Os5 ca telefon nou cu basebendul nou, poate am mai multe sanse sa se decodeze in curand..Multumesc inca odata Zaone pt ce faci si inca odata LA MULTI ANI !

  76. zaone cum sa fac trecere la ios 5 pe un iphone blocat pe o retea din franta, anglia, etc si sa mai pot folosii telefonul cu turbo sim?

  77. Salut! Am urmat toti pasii de mai sus si nu mi-am decodat telefonu. Inca apare “No service”.
    Am iPhone 3GS 32GB adus din Austria. Inainte aveam pe el 4.3.3 si acum am incercat sa ii fac update pe iOS5 si JB+Unlock dar degeaba.:(
    Precizez ca am Oldbootrom si Baseband 06.15.00
    Te rog ajuta-ma !

  78. AM UITAT sa precizez ca atunci cand aveam 4.3.3. i-am facut JB si Unlock si mergea ok

    + Mai am o problema…
    Cand vreau sa fac restore de la 5 la 4.3.3. imi da eroarea 3194. Am facut si chestia aia cu “hosts” si am incercat si cu Tinyumbrella (acolo imi dadea alta eroare, 20)
    Mersi si succes in continuare cu acest site!

  79. Buna. Am 2 intrebari care vreau sa le lamuresc inainte, nu sa caut dupa, ca nebunul:
    In primul rand am 3GS cu old bootrom (testat cu iDetector), bb 04.26.08 ios 3.1.2 luat de la Orange (este JB si unlock).
    1). la pasul 12, zice ca e tethered mode, cu toate ca la inceputul tutorialuli este : “iPhone 3GS – bootrom vechi – untethered jailbreak; Deci eu ce fac ca sa ramana untethered si sa termin tutorialul cu succes?

    2). Sa inteleg ca daca pastrez BB 4.26.08 GPS-ul va functiona in continuare?

    Multumesc deosebit pentru orice raspuns.

  80. Putin in impas.
    Am updatat firmware-ul, ca desteptul si baseband-ul.
    Am instalat ultrasn0w, numai ca, inca “No service”, sau unable to load network list.

    3gs,old bootroom,ios5
    Incercat redsnow, snowbreeze…

    vreo sugestie inainte sa devina gunoi?
    multumesc

  81. help pls

    am reusit sa instalez ieri conform tutorialului ios5 jailbreak….azi il tot butonam, am instalat una alta, am repornit cu ibooty. introduc in dfu, booteaza dureaza cam mult astept dupa care apare pe ecran acea rotira ca si la restart springboard se roteset un pic apoi se opreste si ramane asa fara sa mai pot face nimic.

    ce pot sa fac sa-l fac cumva sa porneasca sau sa pot face restore?

    Merci!

  82. Salut Zaone.

    Poate imi raspunzi si la postul de mai sus.
    Cum sa fac pt old bootrom la 3gs? ca procedura(tutorialul e numai pt toate cazurile mai putin al meu)

    Cu Respect
    Danzi

  83. am un iphone 3gs i am facut update la ios5 si nu are baseband decodabil…se poate baga baseband de ipad apoi sa l decodez??

  84. Salut Zaone,
    Am din nou o problema……la 3GS bb 06.15
    Am instalat win 7 ,așa cum m-ai sfătuit……toate bune si frumoase,își face treaba jb cu snow,instaleaza din cydia unlock-ul,se rebooteaza singur…..dar rămâne fie pe searching ,fie pe “no service”…..
    Vreo idee,ceva……???

  85. Si încă ceva…..
    Pe iTunes îmi afiseaza nr. Pe care-l am pe cartela……
    Chiar nu înțeleg ce poate fi…..
    Mulțumesc ……

  86. Mii de multumiri pentru @ Alexredray…..De foarte mare ajutor postul tau…..dar mai trebuie sa adaug unele conditii pentru un jb reușit…..
    1. Întotdeauna selectati pentru redsn0w sa lucreze in vista ( XP sp3 ) si ca si administrator ( click pe el – click dreapta – properties );
    2. Mergeți in Task Manager si inchideti absolut toate programele , exceptand redsn0w si iTunes ;
    3. Inchideti ,pe moment , programul antivirus , Firewall de pe Windows ……
    Am “omorât “telefonul doua zile ,pana la post-ul salvator,,dar merita iOS 5 toți banii…..
    Mulțumesc ,încă odată ….

  87. salut ioan , cum se cheama mai exact tutorialu care te-ai ghidat ? adresa mea este :nek_ita@live.it trimitemi daca vrei si mie linku.eu am aceiasi problema cu 3gs .

  88. am o problema…am urmat toti pasii de mai sus…si atunci cand dau restore din iTUNES imi da urmatoarea eroare 🙁 “`THE IPHONE could not be restored.An unknoun error occurred (2005)

  89. Zaone ia zimi te rog , un iphone 3gs locked , am facut jailbreak cu redsnow , si zice clar ca pentru a face unlock trebuie sa folosim snowbreeze care mie unu imi face probleme …

    Intrebarea este daca il duc la un service care decodeaza bine iphon se poate decoda ? dupa un jailbreak redsnow ios 5 ?

  90. Salut!

    Am facut din greseala update la ios 5 pe un 3gs cumparat din America.
    Am urmat acest tutorial si cred ca am reusit. Problema este ca dupa ce il deschid cu ibooty, trebuie sa ii fac setarile pentru ios 5 (language, region, enable location service) , cand ajung la restore from backup sau set up as a new iphone apare problema. Ii dau restore from backup, itunes se blocheaza si telefonul se restarteaza. Ce pot face sa ii fac un restore from backup?

    Multumesc mult!

  91. Si daca ii dau set up as a new iphone pot sa ii mai fac restore la setarile pe care le-am avut? (contactele ma intereseaza cel mai mult)

    Multumesc!

  92. Salut am rezolvat problema cu backup , telefonul functiouneaza cydia a fost instalat.
    In schimb nu pot rezolva problema cu unlock-ul , am instalat ultrasn0w si tot nu imi gaseste reteaua. Am incercat si linkul oferit de alexredray si tot nimic. Ce pot sa mai fac?

    Multumesc!

  93. Sal am facut o mare prostie.. 😐 am dat update la softul telefonului din iTunes..si acum trebuie activat si nu styu cum sa fac asta.. la iOS5..daca ma poate ajuta cineva…

  94. pasii de mai sus i-am urmat dat imi da eroarea 2005, daca schimb pc-ul “lucrarile“ avanseaza dar dau peste alta eroare

  95. @bogdan_braila: daca telefonul e luat din alta tara si i-ai facut update la iOS5 direct din iTunes, poti sa-ti iei adio de la el o perioada, pana apare unlock. Daca e luat din ro, trebuie activat cu cartela de la operatorul care ti-a vandut telefonul (sau hacktivate tot cu tutorialul de mai sus), sau daca vrei totusi sa-l folosesti pe post de iPod, trebuie sa precizezi eroarea care o primesti pe alt pc (la al tau ori trebuie reinstalate driverele usb, ori windows-ul).

  96. Salutare!
    Datele problemei:
    – iphone 4
    – modem firmware (probabil acelasi lucru cu baseband) 04.11.08
    – ios 5
    – activat si blocat in reteaua orange romania
    Intrebare: cum pot decoda telefonul (nu ma intereseaza jailbreak) pentru a-l putea folosi cu o cartela de UK?
    Multumesc!

  97. @marius29: zaone te minte :P. Poti daca te duci la un magazin Orange si platesti. Mai bine suni inainte sa intrebi ce, cum si unde ;).

  98. De pe care luna ai cazut? Tu crezi ca operatorii din Romania decodeaza ce vor ei? Wake up boy!
    BTW, inainte sa spui ca mint verifica data, ora si tara in care te afli.

  99. Acum stergi comentarii care pur si simplu nu iti convin? Sau doar pentru ca te-am facut chior si ti-am spus ca Orange decodeaza iphone-urile, nimic mai mult? Sterge-l si pe al tau daca tot ai inceput.

    Multumesc pentru “wake up” si pentru dreptul la replica, o sa tin cont de sfatul tau si nu o sa mai accesez site-ul.

    Tu sa fii sanatos! 😉

  100. uau.. baieti multumesc de raspunsuri da’ n-are rost sa va certati doar pentru ca nu imi pot decoda (cel putin deocamdata) telefonul
    eu ar trebui sa fiu ala suparat ca nu se poate…
    dar mersi oricum…

  101. am facut toate ce era scris in tutorial, imi merge iPhone-ul Perfect,este un 3GS iPad BaseBand,New Bootrom, dar nu am semnal … Imi scrie No Service … Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat

  102. am incercat sa “add bigboss.org/semitethered” si sa instalez,semitethered,ca sa poate sa rebooteaza singur,dar tot nu merge … alta idee ?

  103. Zaoae sa vad daca imi raspunzi si mie cu un raspuns bine pus la punct si concret ca din cate am vazut raspunzi numai cui vrei tu si sec, multi dintre noi nu se pricep asa bine si avand in vedere ca ti`ai facut asa site deci ai o responsabilitate, ok ca acu ti`am zis asta intrebarea mea ii urmatoare: Iphone 4, 4.3.3, BB 04.10.01 Cu Gevey dak ii fac update cu ultrasn0w custom IPSW asa cu toate ca primesc niste erori asta nu conteaza deci dak fac update la IOS 5 cu toate alea de mai sus telefonul o sa mai functioneze cu Gevey sau mai bine raman la 4.3.3? Si ink ceva dc nu faci un tutorial pt IOS5 GM instruciuni si incearca sa fii mai explicit in tuturiale mai detaliat in caz de erori ce si cum trebuie facut pt ca nu la toti merge din prima si ne mai lovim de erori. Ast un rasp si ma scz dak te`o deranjat post`ul meu, acu sper sa nu te razbuni sa imi vii cu un rasp gen da merge fa`i update si dupa asta sa stau sa ma uit la el ca la un Ipod, Stima And Respect Pt Munk si Cea Ce Faci Pt Comunitatea iDevice 😀

  104. @Zaone, Ma poti ajuta fra ? Nush ce as mai putea face. Sa incerc sa fac reflash la BaseBand ? Sau sa astept untethered ? Tot No Service…

  105. @zaone da din cate am vazut eram sigur ca nu rasp deci baieti eu zic sa va apucati sa studiati singurei decat sa stati in baza la cineva care ….nush ii admin de site dar nu are timp 😀

    @Lehel flash de bb nu cred ca este posibil din cate m.am documentat insa ii posibil sa ma inshel ai terminal neverlocked sau fol gevey? in cazul la gevey era undeva pe net nu mai stiu exact o explicatie cand iti apare no service ast cam 15 sec in mod normal ar trebui sa iti vine o linie la semnal insa la ios5 nu mai apare faci in cont 112 si apoi mod avion aeroplan nava spatiala si tot asa de mai multe ori asta in cazul unui gevey Pro dak ai un gevey ULTRA esti cam mancat :)) insa aceasta faza doar in cazul in care ai un BB deocadabil de Gevey altfel nu ai dekt sa astepti alte solutii. iPeace 😀

  106. Nu am gevey sim, telefonul meu este un iPhone 3GS baseband iPad, new bootrom… Degeaba am instalat ultrasn0w, si si semitethered… Sa astept untethered jailbreak ?

  107. sal zaone,detin un iphone 3gs cu baseband 06.15.00 si bootrom nou,am urmat tutorialul si am facut restore la IOS 5,l-am deblocat si functioneaza perfect,asta pana il opresc sau ii dau restart pentru ca nu mai porneste fara iBooty,ce trebui sa fac sa porneasca singur fara ajutorul acelui program.multumesc.

  108. @Lehel nush ce sa iti zic ai putea sa ii downgrade cu un custom in sn0w cel putin mie mi`o mers insa vezi ca ai sa dai de multe erori, ar fi bine sa il faci pe un PC cu windows fresh si cablu original mie asa mi`o reusit , iar partea cu jailbreak ar fi bine sa ast unthe cel mai bine eu am un iphone 4 si am ramas la 4.3.3 pana o sa gaseasca baietzii de la dev-team o solutie …Spor la treaba

  109. @ Marius deocamdata nu ai ce sa faci mai incearca cu ibooty sau cauta alt program gen, sunt pe net destule, pana nu apare o varianta unthe tre sa ne chinuim asa, Peace 😀

  110. poate ca nu`mi funcioneaza normal redsn0w, ca nu poate da Boot singur device-ul ? ce posibilitate are,daca astept untethered jailbreak,o sa am semnal ? sau sa`l duc la service ? …

  111. @Marius Cu placere man

    @Lehel poti incerca si la service insa mai bine incearca cu sn0wbreeze nu redsn0w pt ca sn0w`ul nush ii mult mai stabil fatza de red, eu cu red am incercat de multe ori si l`am bagat in connect to itunes…incearca su sn0w iar apoi stai cu ochii pe cei de la dev team poate o sa gaseasca cat de curand o metoda pe thet sau mai bine sa scoata Unthed 😀

  112. Buna, Am un ip4 versiunea deblocabila 01.59.00, si..ma mananca si pe mine sa incerc acest tutorial, nu am cartela de activare…Doresc sa ii bag iOS5 si..sa ii fac jalibrack., ce ma sfatuiti? va multumesac din suflet..

  113. Am un iphone 4 cu base 04.10.01 si ios 5 cu jalibrack facut. daca instalez ultrasn0w se decodeaza si pot folosi pe el orice cartela? ms

  114. la pasul 11 incepe sa faca restore dar se opreste cu eroarea 1604 care am inteles ca are problema cu usb ul , am schimbat si pe alte porturi si tot la fel. Ce sa ii fac ? am 3gs
    mersi

  115. salut…am si eu un iphone 3gs,32 gb, version 3.1.2,firmware 05.11.07.
    as dori sa va intreb as putea trece direct la ios 5 cu unul din aceste 2 ghiduri?

    nam avut nevoie pana aku de update soft pentru ca telu mia mers foarte bine.

    multumesc.

  116. domnu zaone nu prea inteleg prea multe din ce miai dat tu aici dar ma intereseaza sami zici se poate sau nu iOS 5 nu iOS 5.0.1.
    am uitat sa precizez ca am bootroom NEW.

    multumesc.

  117. poti pune si ibooty ca nu este pe desktop si abia il pot gasi sal downloadez si nu imi gaseste decat pt phone4-gsm… am incercat tutorialul tau si nu merge

  118. salut baieti…..
    vreau sa cumpar un iphone 4 si nu ma pot decide…….sa aleg un ios 4.3.x in orange sau un ios 5 (neverlock,gevey)
    ms de sfaturi

  119. mersi ink o data………btw pt 2 sau 3 useri de dinainte care se plangeau ca nu primesc raspunsuri sau le primesc intarziat…….GTFO
    f multumit de site’u asta

  120. stie cineva dak mai dau astia voie de la apple sa faci un custom restore cu IOS5 ? si dak da cum pt ca la 3 teluri am patzito si ash vrea sa le fac pe toate IOS5

  121. Salut.am un iphone 3 gs si din lipsa de documentatie am facut restore and update la ios 5.0.1 din itunes….stie cineva daca se mai poate decoda telefonul in orange si care ar fi solutia?Stima

  122. Am urmat pasii de mai sus…am instalat ios 5.0.1 cu snowbreeze,baseband de ipad pe care il aveam si inainte dar cand bag cartela imi cere pinul si apoi imi scrie niciun serviciu….MS

  123. Si ce ios miai recomnda sa instalez pt ca decat 4.3.5 imi merge instalat la celelalte imi scrie eror 3149.si dak trebuie instalat tot cu sn0wbreeze sau alt program

  124. sa iti spun sincer nu stiu…stiu doar ca e versiunea 5.0.1 si ca multe persoane mi-au zis ca nu am ce sa ii fac…si de asta ma tot interesez daca am ce sa ii fac

  125. am iphone 4 cu baseband 01.59.00 cu versiune 4.1.Pot itampina vreo problema in instalare si jailbrake a versiunii 5 daca este deja jailbroken?adica trebuie sa ii dau restore inainte?sau trebuie sa fac intocmai ca aici si apoi sa iau ultrasnow din cydia pt deblocare?

  126. salutare….am un iphone 4 cu ios 5.0.1 fara jailbrake si am facut un filmde 15 min pe care nu il pot descarca pe telefon……da eroare…..try again….si tot asa……ce pot sa fac sa il descarc pe pc?
    msi pentru eventualele solutii

  127. am ultimul itunes, am schimbat portul, restart…….sta pe 100% vreo 2 min si zice could not be copied……exista ceva program sa scot de pe tel filmarea?

  128. Salut, am un iphone 3g 4.2.1 jailbreake cu snowbreez si numai pot sa-l conectez la pc! am incercat si alte pc-uri, cablul respectie e bun deoarece incarca cu el de la masina si priza, insa de la pc nimic! nu am instalat nici acel programel usb sa zici ca am debifat default, nu stiu ce sa ii fac, asa dintr-o data sa nu se mai conecteze? STIMA

    Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2011/10/14/tutorial-jailbreak-si-unlock-ios-5-pe-iphone-3gs4-cu-sn0wbreeze-2-8-beta-8windows/#ixzz2GCkouwmY
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

  129. Salut!
    Am un iPhone 3Gs (neverlocked) + JB, 4.2.1, modem firmware 05.13.04.
    Pot instala pe el iOS 5 urmand acest tutorial? Imi trebuie cumva gevey sim? As vrea sa pot pastra si basebandul ca daca nu sunt multumit sa-i pot face downgrade.
    Sper ca m-am exprimat corect.
    Multumesc.

  130. Nu stiam. De aceea am intrebat. Nu am facut niciodata treaba asta, dar toate trebuie sa aiba un inceput. Sper sa ma descurc si sa nu raman cu o caramida. Daca nu merge bine, pot sa fac downgrade la vechiul iOS?
    Multumesc pt raspuns.

  131. Am un iphone 4 cu ios 4.3.5 , modem firmware 04.10.01 . Tel este blocat in orange si il folosesc cu gevey pt vodafone . As vrea sa ii fac un update la ios 5 pentru ca multe aplicatii nu mai merg pe 4.3.5 . Mai merge gevey la ios 5 ? Sau exista alta modalitate de unlock fara gevey pt ios 5 ? daca da , pana la ce versiune pot sa fac update ?

  132. Nu reusesc sa fac update la ios 5.0.1 nici cu redsn0w nici cu snowbreeze . Primesc eroarea 11 cand folosesc Tiny U si daca nu folosesc primesc 3194 .
    Am dat sa salvez shsh si am primit doar astea , fara 4.3.5 :iPhone4 4.0.1 /iPhone4 4.0.2 /iPhone4 4.1 /iPhone4 4.2.1 /iPhone4 4.2b3 /iPhone4 6.0.1 . Pot sa fac update de la ios 4.3.5 la ios 5.0.1 sau pot sa fac doar la ios 6.0.1 ? Daca fac update la ios 6.0.1 imi e frica ca nu o sa-mi mai mearga gevey , daca fac update la 6 o sa pot sa fac downgrade daor la 4.2.1 maxim nu ?

  133. am incercat sa fac update la 6.0 pastrand baseband dar nu merge , cred ca pt ca nu am shsh . Pot sa fac update la ios 6.0.1 pastrand baseband ?

  134. Gata , am facut update la 6.0.1 pastrand basebandul cu redsn0w cu un tutorial de pe site . Totul merge foarte bine inclusiv gevey , vroiam sa imi vand tel sa iau un neverlock pentru ios 5 sau 6 , nu stiam ca merge gevey si pe 6 . Multumesc zaoune !!!

  135. @George: Tiny umbrella nu mai este util de mult, eroarea aia 3194 e de la faptul ca folosesti tiny umbrella la restore. Debifeaza set hosts din Tiny Umbrella, fa un custom ipsw cu resdn0w si o sa mearga sa faci restore la 5.0.1. Gevey merge pe 6.0, daca ai baseband-ul pastrat.

  136. Acum am alta problema , nu ma asteptam la asta : daca fac din redsn0w : extras – just boot , sa imi mearga cydia , safari mail etc , nu merge gevey ( sun la 112 , bag aiplane si nimic ) , daca apas dupa home+power sa ii dau reset merge gevey dar nu merge cidya , ce fac ?

  137. Gata , am rezolvat , ce pasi am facut : scoti cartela , dai hard reset , faci boot apoi bagi cartela , prima data cand suni da call falied , bagi airplane mode , scoti si astepti pana apare no sim apoi suni iar la 112 , inchizi si bagi iar airplane mode primesti 1-2 erori si ai terminat .Nu stiu daca toti pasii sunt necesari dar asa a mers.

  138. salut.
    am urmat tutorialul intocmai. am iphone 3gs, bootrom 05.13.04.
    dupa ce am terminat cu snowbreeze si am ajuns la ibooty, la select device nu imi vede decat ipod touch 4. am ramas cu tel blocat in starea in care imi cere sa setez limba, tara, etc si apoi imi spune ca nu am sim valid. nu pot sa fac absolut nimic la el.
    puteti sa-mi spuneti ce este de facut?
    multumesc.

  139. pfiu… am rezolvat! i-am dat inca o data si a mers, cu toate ca prima oara nu mi-a dat nici o eroare!? pt cei care inca mai au indoieli, ios 5.1.1 merge brici pe iphone 3Gs! lasati toate comentariile inutile. chiar acum butonez si instalez chestii din cydia si se misca super. fara lag, fara incetineli, fara erori, fara cusur. beeeeton!
    multumesc.